Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Przerażona94

Seks mnie przeraża

Polecane posty

Gość Przerażona94

Mam już 20 lat i im więcej mam lat, tym bardziej mnie przeraża seks. Mam pewną fobię, która jest bardzo uciążliwa-boję się ludzi, którzy już uprawiali seks, tym bardziej, że moi niektórzy rówieśnicy już zaczęli. Głupio mi spojrzeć na koleżankę, którą znam od podstawówki jako małą dziewczynkę, a teraz już wiem, że przeszła inicjację seksualną. Nie mogę się z tym wszystkim pogodzić, seks jest dla mnie symbolem końca, definitywnym zakończeniem dzieciństwa. Odrzucają mnie narządy płciowe, zarówno męskie, jak i żeńskie, jak dla mnie są najbrudniejszą, najbardziej obrzydliwą częścią ciała. Ludzie, którzy już uprawiali seks wydają mi się "brudni, źli i zepsuci". Ja także odczuwam pociąg seksualny, podniecenie, ale szczerze mówiąc, nienawidzę tych reakcji i często zastanawiam się, jak się tego pozbyć. Nienawidzę doświadczonych chłopaków, wolę prawiczków, bo wydają mi się niewinni, nienawidzę też kobiet, które uprawiają seks i jeszcze otwarcie mówią, że czerpią z tego przyjemność. Dodam, że nie jestem religijna, nie chodzę do kościoła, więc moje uprzedzenia nie wynikają z zahamowań religijnych. Co o tym myślicie? Czy to bardziej nienawiść do seksu, czy do ludzi w ogóle?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować