Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomorzanka221

money, money, money

Polecane posty

Gość pomorzanka221

Witam wszystkich. Mam nastepujace pytanie: czy wychodzac ze swoim facetem na spotkanie/randke do restauracji/pizzerii/kawiarni zakladajac ze dziewczyna nie pracuje natomiast facet owszem, normalnym jest ze to facet placi? Oczywiscie bez wczesniejszego umawiania sie, facet wie o sytuacji materialnej dziewczyny, czy nie bedzie zniesmaczony faktem ze musi placic rachunek zarowno za siebie jak i za nia? Czy jest to normalne i zrozumiale dla faceta? Jak to postrzegacie? Oczywiscie nie ma mowy o zadnym naciaganiu czy wykorzystywaniu. Chcialabym poznac zdanie i Pan i Panow na ten temat:). Pozdrawiam. P

Gość gość
Jesli to ja zapraszam dziewczyne to za nia place, bez wzgledu na jej sytuacje materialna

Gość pomorzanka221
A zakladajac ze ani facet ani dziewczyna nie zapraszaja tylko po prostu uzgadniaja idziemy na kawe/herbate/obiad to jak to wyglada? Rozumiem, ze jesli facet proponuje to facet placi, a jesli dziewczyna to...?

Gość gość
Duzo zalezy od tego, na jakim etapie jest znajomosc. Moja dziewczyna przez kilka mcy nie miala pracy wiec normalne bylo, ze to ja placilem. Teraz placimy na zmiane

Gość pomorzanka221
Zalozmy ze jest na etapie poczatkowym ale bardzo zaawansowanym. Czy to nie problem dla was, facetow, placic za wasza kobiete jesli jest taka sytuacja jak wyzej opisalam? Czy moze wolelibyscie aby nieco odciazyla wasza kieszen i placila za siebie?

Gość gość
To normalne ze facet nie chce byc sponsorem, ale jesli zalezy mi na dziewczynie i wiem, ze ma ciezka sytuacje to place i nie widze w tym nic zlego. Co innego jak panna nie placi za siebie nawet jesli moze, bo uwaza ze to facet powinien. Takie laski dzialaja mi na nerwy

Gość gość
jeżeli facet zarabia i to naprawdę jest to coś,to czemu nie miałby zapłacić

Gość gość
co to za problem,czego tu się wstydzić

Gość gość
chyba,że to zmieniłoby się w sponsoring

Gość gość
i jak to jest aż taka znajomość,to trzeba wziąć ślub i mieć wspólne pieniądze

Gość gość
Nie, zaden sponsoring. Normalny zwiazek. Oczywiscie, nie ma sie czego wstydzic, chcialam poznac zdanie Panow na ten temat, czy placenie za kobiete, swoja kobiete nie stanowi dla was zadnego problemu i jest naturalne.