Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalletschka

Dajcie spokój tej biednej Broken inside

Polecane posty

Gość Lalletschka

Jaki jest sens w tym że ją wyzywacie? To nic nie pomoże. Ona jest po prostu bardzo bardzo chora. W sumie szokujące jest to że przeciez mogłaby się leczyć, w tym kraju jest tylu lekarzy, siedzą w gabinetach i czekają, na chorychy ludzi, więc dlaczego się nie leczy? Pomogłoby to i jej i ludziom z ktorymi się styka.Ja tego nie rozumiem, dlaczego się nie kuruje. Przeciez widać że też cierpi z powodu tych swoich urojen, ale cóż..ona sądzi że one są prawdą ...I kółko się zamyka. Jak takiej osobie pomóc? Ja nie wiem. Na dodatek każdego kto radzi jej kurację, traktuje jak wroga, który chce ją atakować. Nie wiem ,chyba tylko wypada się za nią pomodlić i nie wchodzić w ogóle w dyskusję.

Gość gość
Czasem choroby (ze względu na stopień zaawansowania) są nieuleczalne.

Gość Lalletschka
A ja myślę że chcieć to móc.Gdyby Broken chciala się podleczyć to na pewno dało by radę.Ale ona nie chce, nie przyjmuje w ogóle do wiadomości tego że jest chora.

Gość Lalletschka
ja na przykład podłapałam HIVa analnego. ale to akceptuję, jestem uświadomiona, walczę ze swoją skłonnością w stronę penisów wszelakich. jest ok.

Gość mattafix
ale leczyć źródło czyli aseksualność?

Gość dr trupek w trakcie wizyty
Nie przyjmuje, że ma problem i przez to staje się bardzo irytująca.

Gość gość
ja bym ją wysłał do seksuologa. aseksualizm to dewiacja.

Gość gość
nie znam nikogo seksualnego, kto by tak obsesyjnie mówił o seksie i relacjach damsko-męskich jak aseksualna broken, nawet na tym forum trudno byloby znaleźć kogoś takiego

Gość mattafix
Ja też nie znam nikogo zdrowego kto by plótł w kółko o raku i co z tego?

Gość deus ex
Jesteście na nią tak cięci bo ujawnia wady waszej naturalnej zdrowej seksualności.

Gość gość
ona jest po prostu nierozbudzona. to w niej siedzi. ja bym ją przywiązał u seksuologa i stymulował łechtaczkę. torsem.

Gość Lalletschka
Nie, nie chodzi mi o seksualnośc czy aseksualnośc, to w tym przypadku niemal bez znaczenia (przy jej ogólnym zwichrowaniu psychicznym). Owszem przestała by wymyślać te swoje głupoty i byłaby dużo mniej irytująca-właśnie o to chodzi.

Gość Lalletschka
mattafix Ja też nie znam nikogo zdrowego kto by plótł w kółko o raku i co z tego? No właśnie o to (mdz in ) chodzi. Nawet jak sie samemu ma tego raka, to też opowiadanie w koło o nim, plus tworzenie dziwacznych teorii z nim związanych tez jest chore. Ona ma obsesję na tym punkcie,(i probuje ja opanowac w bardzo nieciekawy sposób) ale nie tylko o to chodzi.Bardziej o jej fantazjowanie na temat innych ludzi, wciskanie im różnych myśli, poglądów itd.To nie jest normalne zachowanie, ani rozumowanie.

Gość Lalletschka
24.05.14 to oczywiście był podszyw.Nawet się usmiałam :) Dzięki :)