Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ozbajmiam Wam nadzieję

Odkąd odmawiam różaniec nie mam ochoty na kafeterią

Polecane posty

Gość ozbajmiam Wam nadzieję

jestem tu tylko po to, by dać uzależnionym nadzieję. :)

Gość gość
to masz problem

Gość goś vbgh
ty ciulu pojabany sam do siebie malinowa męska k***o

Gość zmiiijka
a cóż to za zło na tej kafeterii ? samo życie...w domu się tego nie dowiesz czego tu możesz się dowiedzieć :D

Gość oznajmiam Wam nadzieję
chodzi o to, że jak np. nie było prądu, to szalałam z powodu braku internetu. Byłam wręcz zniewolona a teraz to wydaje się takie nudne,;l..

no i fajnie, cieszę się, szkoda, że to pewnie prowokacja, bo miło poczytać o sile czyjejś wiary. i walce z prymitywnymi nałogami

Gość oznajmiam Wam nadzieję
to najprawdziwsza prawda:) kiedyś w marcu. dokładnie 25 weszłam do kościoła w trakcie mszy w intencji dzieci nienarodzonych i przyjęłam duchową adopcję dziecka. W związku z tym odmawiam codziennie 10 różańca oraz specjalną modlitwę. To stało się stopniowo:)

Gość ranie
Wiem ze zabrzmi to dla wielu banalnie ale odkad po wielu latach bez modlitwy, zaczelam znow powoli wracac na droge wiary , tez nie ciagnie mnie tak do tego forum jak kiedys :P. [dawniej spedzalam pol dnia na kafeterii :D , teraz okolo pol godziny dziennie, wiec roznica jest kolosalna :)

Gość gość
Rozaniec,glupia k****. Na kafe :D

Twój bóg to fikcja którą wymyślono tak jak innych bogów, a że jest podparta pompatycznymi tekstami żydowskiej literatury oznacza tylko tyle że żydzi to pyszny naród który chciał być tym jedynym, a okazał się niczym. Eichmann dobrze zauważył gdyby żydowski bóg był wszechmogący uratowałby żydów i każdy by w niego wierzył. A wolna wola nie istnieje bo przeczy to woli niby wszechmogącego boga żydów który wszystko wie, a jeśli wszystko wie to człowiek nigdy nie miał wolnej woli tylko został stworzony do życia jako robot który ma wykonać to co mu zaprogramowano.

Żydowski bóg musi cierpieć na poważną chorobę psychiczną i zaburzenia sadystyczne skoro wie wszystko co będzie, a bawi go całe zło świata, żydowski wszechwiedzący bóg wie już ze Kowalski zabije Nowaka ale uważa że wolna wola została dana mu przez niego i że może wybrać, więc skoro może wybrać to jakim cudem bóg może wiedzieć co wybierze Kowalski? Albo trzeba założyć że żydowski bóg wcale nie jest wszechwiedzący tylko jest głupi i ślepy, albo założyć że to człowiek wymyślił boga i nadał mu sprzeczne cechy pozbawione sensu. Każdy kto myśli logicznie zna odpowiedź.