Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krew podczas pieszczot

Polecane posty

Gość gość

Bede wdzieczna za odpowiedz. Ostatniej nocy wraz z moim chłopakiem uprawialiśmy petting, na sam koniec on mi zrobil 'palcówkę' . Nie bolalo mnie bardzo,lecz w pewnym momencie zauwazylam, ze polecialo mi trochę krwi i na bieliźnie byla oraz jak sie podcieralam również,choć już znikoma ilosc. Dodam,ze jestem dziewica... Czy to moglo byc naruszenie blony dziewiczej? Czy jednak mam sie o co martwić, proszę o odpowiedz

Gość gość
W tej chwili panna bez cnoty

Gość gość
dodam, że palcówka była w o***t a nie pochwę więc skąd ta krew ?

Gość gość
każdy facet ma paznokcie stąd krew pochwa nie jest od wkładania tam palców

Gość Welonikowa
Być może powstały mikrourazy i stąd ta krew. Na razie się nie martw, tylko obserwuj co będzie się działo. Jeśli czujesz dyskomfort to używaj do podmywania się płyn lacibios femina protecta o pH 3,5, który fajnie łagodzi pieczenie, podrażnienia i przyspiesza gojenie stanów zapalnych. Zawiera też aktywne substancje, dzięki czemu chroni przed infekcjami bakteryjnymi i grzybiczymi. Przy tym jest bardzo łagodny i nie zawiera SLS, SLES, parabenów, więc jest hypoalergiczny.

Gość gość
Bez paniki bo powinnas uważać by miał bez długich paznokci i dobrze umyte ręce!! Dodam że może czasami z macicy wycisnąć się resztka krwi przez ugniatanie lub podczas twego orgazmu.Jako dziewczyna dodam że powinnaś zwracac uwage na sterylność i nie nosić tamponów bo powodują czestostany zapalne.Dodam że często dochodzi do zakazeń podczas badań u ginekologa dlatego powinno się mieć osobę bliską przy badaniu czy nawet porodzie może to być nawet twój chłopak bo decyduje o obecnosc***acjent nie lekarz.UST 2008 r art 21 Prawo Pacjenta o tym mówi.Przyjemnej zabawy w seksie.