Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest pytanie na poważnie

Dlaczego w wyniku gwałtu...

Polecane posty

Dlaczego w wyniku g****u dochodzi do zmasakrowania wewnętrznych części kobiety a w wyniku normalnego (chcianego) seksu nie? Chodzi o rozluźnienie? suchość/ wilgotność? To jest pytanie na poważnie. Niby u ginekologa, gdy kobieta NIE jest podniecona i trzeba zastosować wziernik to też może ją boleć właśnie przez brak podniecenia. Pytam, bo czytam teraz książkę Kaczorowskiego o Reinkarnacji i natknęłam się na relacje z hipnozy opowiadające o g***tach. Tylko proszę o poważne odpowiedzi.

Gość gość
jesteś zdrowo j******a psychoptaką,

pierwszy raz słyszę. Istniej coś takiego jak pochwica u niektórych dziewcząt mięśnie w wyniku stresu się zaciskają uniemożliwiając penetrację

Gość gość
skoro to poważne , to kieruj pytanie do lekarzy idiotko, a nie rób cyrków przy tłumie pacanów którzy zaraz z tego zrobia niezły czad , kretynko

bo mnie zg****iła siostra brat a anstępnie całe rozina po koleji i nic nie czułam , wysżło mi gardłem i uszami

Gość gość
Pacany są bardzo aktywne. :-D

porównujesz dobrowolne, w miarę wygodne, uzasadnione czyimś dobrem rozłożenie nóg do j'ebn'ięcia kobietą o ziemię, przygniecenia własnym ciałem, n'apiertalania w nią penisem i skakania po niej i i po jej pochwie własnym kroczem czy cos? 2/10 z łaski

Gość no siema
Pytanie mądre, ale zbyt wielu tu kretynów byś mogła uzyskać rzeczową odpowiedź (i na temat). Chodzi o to, że rzeczywiście dochodzi do tarcia kiedy nie ma podniecenia i wazelina nie wiele pomoże.

przy g****ie może wystąpić podniecenie, jako reakcja fizyczna. no ale wiadomo, że nie tak jakbyśmy chcieli mam nadzieję, że seksualny dżentelmen jak jest normalny seks czeka na pełne nawilżenie u kobiety:O

Gość gość
gdzie ty sie szwndasz zamiast w domu siedzieć,nosi cię?

ja przy wizycie u gina też nie jestem podniecona, a jakoś nie bolało mnie bardzo na tej pierwszej. gdyby tylko tak miał boleć g**** ludzie, którzy porównują penicha do wziernika. to z nimi spędzam wieczory:O

Gość gość
Pewnie dlatego bo gwa\łciciel nie przejmuje się czy kobietę boli czy nie, że ma sucho, tylko jej na siłę wkłada pe\nisa. A jesli penis jest dość duży, to musi naprawdę bardzo boleć. Mój chłopak ma dość dużego penisa i za każdym razem mnie bardzo boli z początku, dlatego on jest delikatny, po jakimś czasie pochwa się przyzwyczaja i mniej boli. Natomiast jakby mnie napadł jakiś gwa\łciciel i zaczął na siłę brutalnie wkładać, to by musiało naprawdę strasznie boleć i nie dziwię się, że mogą powstać jakieś urazy, uszkodzenia. A co dopiero jakieś gwa\łty zbiorowe, gdzie kilku facetów gwa\łci, to dopiero musi być koszmar i ból, po czyms takim można nawet być bezpłodną.

Gość gość
Sama sobie odpowiedzialas. Brak nawilzenia plus bardzo brutalna penetracja, strach przez ktory pojawia sie napiecie miesni, to prowadzi do uszkodzenia narzadow wewnetrznych. Zdarzaja sie przypadki, najczesciej po zbiorowych gwa/ltach, gdzie narzady wewnetrzne sa tak zmasakrowane, ze trzeba je czesciowo usunac.

Gość gość
mnie ginekologa boli bo jestem przed menopauzą i mam problemy z nawilżeniem, za każdym razem mnie boli badanie wziernikiem i plamię po cytologii

Gość gość
ohydny temat :O