Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz_bez_s

Kobiety są dziwne a dlaczego ? zobaczcie

Polecane posty

Gość maz_bez_s

Kochamy sie z żoną raz na około dwa miesiące a jesteśmy w miare młodzi ( bo zmęczona itd ) a później sie dziwi że jestem "jakiś taki" obrażony i wogóle.. już sam nie wiem co o tym mysleć

Gość gość
Widocznie albo jesteś kiepski w łóżku albocie nie kocha

Gość gość
ja mam tak z chłopakiem. Uprawiamy seks raz w tyg a mamy po 22 lata.... koszmar i to musze sie seksu domagac bo on jest zmeczony wiecznie

Gość gość
fakt kobiety sa dziwne potrzebuja firm handlu obwoznego zeby przejrzec

Gość gość
Ja też sie rzadko kocham ze swoim facetem bo nie mam zbyt wielu przyjemnosci z sexu,nie zdążę sie rozkręcić a on juz kończy wiec odechciewa mi sie nawet majtki sciagac.

Gość gość
Zgadzam się. Przeczytaj mój temat zobaczysz jeszcze gorsza kobiet Była żona chce zabrać mi prawa rodzicielskie.

Gość gość
To tak można bez seksu żyć??? U mnie to co najmniej raz dziennie, ale my w ogóle jesteśmy dziko zboczeni to może dlatego...

Gość gość
raz na tydzień to ja się kocham z kochankiem, ale za to po 2 godziny... jakbym była w stałym związku nie wytrzymałabym tego

Gość maz_bez_s
Właśnie jest inazczej co do "jakości". Nie kończe szybko. Jak już jest ten seks to jest dosyć intensywny że ma już dosyć. Nie narzeka pod tym względem. tylko tak rzadko :( reka mi uschnie

Gość gość
Dobrze ci tak, trzeba było wziąć ciepła kobietke ,emocjonalna która lubi seks. Pewnie jak każda c***a ozeniles się z drewnem żeby tylko się nie puszczała na boki

Gość maz_bez_s
Właśnie nie. przed 30 było OK czesto sie kochaliśmy a później dziecko to zszedłem na dalszy paln a najgorsze jest to że ona nie chce tego zrozumieć o co mi chodzi, że sex 6-7 razy w roku mnie nie satysfakcjonuje