Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strzelić focha czy udawać że nic sie nie stało

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie jest taka sytuacja w której nie wiem jaką postawę przyjąć. Kolega z którym się fajnie dogaduje ostatnio zaprosił mnie do pubu ze znajomymi aby spędzić wieczór. Znałam tam głownie tylko jego, a reszta to ludzie których miałam poznać. Nie potwierdziłam czy przyjdę czy nie. Powiedziałam że jak wpadne to wpadne i tyle ... Przyszłam spóźniona półtorej godziny, myślałam że to w sam raz. Nikogo nie było Fakt, facet nie miał do mnie numeru telefonu, ale mógł chociaż napisać na fb że jest zmiana planów. Zadzwoniłam do koleżanki i poszłam gdzie indziej I teraz moje pytanie. Wygarnąć mu że zrobił mnie w trąbę? Czy zostać przy wersji że po prostu jednak nie przyszłam i nawet nie wiem czy oni tam byli. Bo to prawda, być może się tam spóźnili. Nie chce wyjść na desperatkę a facet też nie może myśleć że dziewczyna będzie na każde jego zawołanie. Trzeba to załagodzić bo chłopak należy do paczki znajomych z którymi się spotykam.

Gość gość
następnym razem się nie spóźniaj

Gość gość
Strzel focha. Niech sobie nie mysli ze wszystko mu wolno.

Gość gość
1,5 godziny spóźnienia to w sam raz! :-D Krynico mądrości!!!

Gość gość
No bo brałam pod uwagę to że po pierwsze oni na bank się spóźnią, bo zawsze się spóźniają. A po drugie chciałam wpaść w ten moment kiedy będzie już spoko atmosferka bo jakimś piwku, żeby nie było sztywno, w końcu w pewnym sensie jestem tam nowa. autorka

Gość gość
a co mieli na ciebie czekac sto lat? :D ty nawet nie raczylas powiedziec czy przyjdziesz czy nie :D :D gdzie takich idiotów sieja? :D

Gość gość
Oni byli ode mnie nie zależni.... bawili by sie i tak i tak. Jedna osoba w tą czy w tą....

Gość gość
Dowiedziałam sie od przyjaciela że nie dojechali tam jednak. Faceci są tacy niekumaci ?? Mógł mi powiedzieć że zmieniają plany i przeprosić. autorka