Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

49 latek i 28 latka czy to ma szanse

Polecane posty

Gość gość

to nie prowo,jestem bardzo zakochana

Gość DE goffno
blaaaagam tylko nie to i niech ci nikt glupot nie pisze ze milosc nie wybiera i tego typu popierduchy blablabla aaaaa az do zasrania odpusc i to jak najszybciej

Gość gość
ma szanse

Gość DE goffno
nie nie ma szans predzej czy pozniej nie maaaaa !

Gość gość
dlaczego?

Gość DE goffno
bo uwierz mi choc mnie nie znasz ,ze tak wlasnie jest :) OK ? dobranoc nie skazuj sie na nicosc ...

Gość gość
ja też tak mam ,to koleżanka córki buntowała się żona i córka ,wyzywały mnie od głupich staruchów a ja ją kocham ,miłość wiekiem się nie rządzi

Gość gość
jesteś j******a a nie zakochana. W starym dziadzie? Co ci się w nim podoba? Zgniłe jaja? Albo kasa. On ma pieniądze i jest taki czuły i opiekuńczy co? Nikt cie tak nie rozumie jak on. Sypnie kasą, p********i komplementów, a potem p********i na żywo, bo trza mu się odwdzięczyć, a czym najlepiej jak nie peezdą?

Gość gość
Wyzywały Cie bo jestes staruchem który chce poroochac mloda naiwna du/pęTu nie ma mowy o miłosci.

Gość gość
Za 10 lat będziesz miała 38 a on już prawie 60. Chcesz opiekować się staruszkiem i patrzeć jak umiera, a nie wolisz mieć kogoś z kim się zestarzejesz ?

Gość gość
Ma szansę jeśli oboje na to pozwolicie. Nikt inny za was życia nie przeżyje. Nie tłumacz się nikomu bo to osobista sprawa. Tylko młokosom się wydaje że starszy facet ma "zgniłe jaja" a przy 60-dziesiątce to starzec i tylko trumienka mu ostała. Głupie żótodzioby :-)

Gość gość
...n*******lają na faceta a większość z nich już w wieku 38 lat ma zgniłe piz.., może z 10% nadaje się jeszcze do czegokolwiek, pozostałym tylko chustkę na głowę i motykę do ręki ;-)

Gość gość
jeżeli ten facet ma tylko kasę do zaoferowania, to co one za 10 lat będą miały? Głupie bździągwy, wszystkie są przekonane że ich to nie dotyczy, wiecznie będą nastolatkami, później człowiek ze śmiechu płacze jak widzi 40+ na różowo, albo lochę ważącą ze 150 kg w leginsach i rowem na wierzchu :D

Gość gość
...ale one się k***a z tym czują dobrze, są piękne, będą zakładały tematy dlaczego ich ruwieśnicy nie chcą ;-)

Gość gość
to mój temat,a wiec absolutnie nie chodzi o kase,po prostu zakochałam sie,jest bardzo przystojny i nie wiem jak to nazwac bardzo meski,pociąga mnie niesamowicie