Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotta 25

doniesc na nia czy nie doniesc ? oto jest pytanie

Polecane posty

Gość lotta 25

Moi mili mam taki dylemat, osoba z bliskiego otoczenia, ktorej szczenie nieznosze, otoz osoba ta kradnie w miejscu pracy, raczej nie kradnie pieniedzy czy tez dobr osobistych wspolpracownikow natomiast wszystko inne, drobne ruchome dobra firmy wynosi kiedy chce i w ilosci jakie chce. Tak tez nie jestem pewna czy powinnam doniesc na ta osobe, poniewaz niejako jestem w relacji w ta osoba, w relacji pol rodzinnej, tak mozna bylo by to nazwac, czyli jest bliska mojej rodzinie. Chcialabym napisac anonim i zobaczyc jak sprawa sie potoczy, nie znosze tej osoby i z jednej strony bylo by wspaniale pozbyc sie jej, jednak z drugiej strony czuje ze to czyn dosc podly, z jeszcze innej strony ona kradnie. POMOCY !

Gość gość
donieść anonimowo - pozbędziesz się małpy!

Gość gość
Donies, to co ona robi jest niemoralne, poza tym nie lubisz jej :)

Gość gość
Podly? Przestan sie wstydzic, zrob to co podpowiada ci moralnosc i etyka. jej sie kara Nalezy za to co robi. Jak sie ludzi nie kara to robia co chca

Gość lotta 25
wiem ze powinnam doniesc tylko zastanawiam sie czy bardziej chec zemsty przez to nie przemawia, zreszta zasiegnelam opini jednej osoby, ktora powiedziala ze mam fantastyczna sposobnosc do tego zeby pokazac tej cyt. "malpie" :) ze nie moze robic tego co tylko chce, poza tym zdeptala mnie raz i konsekwencje tego ponosze do dzis, wiec ja tez powinnam ja zdeptac.

Gość lotta25
up :)

Gość gość
no zrób to :) najlepiej teraz

Gość lotta25
dzisiaj weekend wiec nic nie narobie wiele ale przygotuje karteczke z informacja cos sie wyprawia jak nikt nie widzi :)