Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przesadzam czy nie

Polecane posty

Gość gość

jestem osoba bardzo wrazliwa. w srodku bo z zwenatrz to skala ma sie rozumiec. ale moj facet zna te prawdziwa twarz a mimo to nie raz powie cos co mnie zrani. najgorsze ze chodzi o glupoty. np siedzimy u znajomych, jest pozno a ja na boku jak jestesmy sami zapytam czy wstanie do pracy rano, a on agresywnie "no a k****a kiedys nie wstalem??!". wtedy sie zamykam jest mi smutno i nie chce mi sie gadac. on mowi ze przesadzam i ze powinnam olewac, ale ja po prostu nie potrafie

Gość kompot agrestowy
ja zawsze przesadzam taka juz rola ogrodnika :classic_cool:

Gość gość
jakis niekulturalny. matko. dalabym mu popalic za taki jezyk.

Gość gość
klniemy oboje, ale boli mnie ze uzywa takich slow w stosunku do mnie no i ja zapytalam z milosci i troski a on mi odparl chamstwem. wg niego odebral moje pytanie jako atak (jak?!) i matkowanie.... ale jak mu codziennie robie kanapki do pracy to w tym matkowania nie widzi

Gość gość
no no wiem jak sie czujesz moj tez sie irytuje tylko nie mowi no a k***a co zawsze to nie wstaje? to juz ponizej pasa. po prostu niezbyt mile. rozumiem Cie. tez by mi sie nie podobalo.

Gość gość
masz po prostu faceta buraka, chama aż się dziwię że jesteś z takim kmiotem dodatkowo ma kompleksy bo się popisuje przed obcymi

Gość gość
i pomyśleć że taki pastuch ****** cię w kakao :D