Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

te od bachorów weźcie się utopcie czy coś innego

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co ale weźcie coś zróbcie ze sobą bo się już rzygać chce od was i k***a wszystkie takie mądre tylko na gościach:/ co wy jakieś p*****lniete frustratki jesteście czy jak???? mamusia też całe życie wyzywała was od obrzydliwych bachorów i bękartów???? a tu k***a jak jedna z drugą nie wyrazi swojego z******tego zdania na każdy temat to nie ma życia bo bachory i bachory, sorry ale trzeba miec nasrane w głowie albo być ostatnim burakiem żeby nie umieć napisać nic kulturalnie:/ no chyba że wy k***a zazdrosne jesteście??? żal d**ę ściska że te wszystkie idiotki mają swoje ukochane bachorki i nad nimi skaczą???? widocznie wolą być świętymi krowami niż durnymi krowami:/

Gość gość
no i gdzie jesteście szczekaczki obrażające wszystkich ???? już każdy temat zaplułyście jadem????

Gość gość
bachory jak to jestes uprzejmy/a nazwac to przyszlosc narodu

Gość gość
Alez wulgarna autorko jestes :O Wstyd! Mam nadzieje, ze nie jestes matka bo to kleska bylaby, gdybys wychowala nastepnego nic nie wartego czlowieka :O Fuj!

Gość gość
ale wy głupie jesteście jednak żeby nie dojrzeć w tym wszystkim ironii i tego że szlag mnie trafia jak czytam że bachory bękarty maciory zwisy itp... pisałam to wszystko językiem co to jadą po wszystkich ale jak widzę nikt tego nie zauważył więc oczywiscie to ja jestem wulgarna, może gdybym te wszystkie słówka dała w cudzysłów to byście skumały:P

Gość gość
w*******m się bo weszłam na kilka wątków i już pojazd że bachory, że obrzydliwe, że idiotki, że zwisy... no przecież k***a mać już sie nie da na to patrzeć bo człowiek nawet jak stara się ignorować to przy setnej frazie obrzydliwy bachor zaciupałby taką na miejscu:/

Gość gość
AUTORKO WEZ ZERAFEL......w wolna sobote ciezko sie pracuje....

Gość gość
po kiego grzyba one tu siedzą??? no ileż można??? czy jak nie zapluja jadem min 20 tematów dziennie to wykorkują czy co??? dla tych co jeszcze nie skumały, piszę tu o wszystkich dla których bachor, bekart, świeta krowa, maciora, obrzydliwe to podstawowe wyrazy w słowniku:)

Gość gość
Autorko, swietnie Cie rozumiem. Nienawidze, jak ktos nazywa niczemu winne dziec***er bachory. A jezyk dobralas akuratny, co do poziomu takich wypowiedzi o dzieciach i matkach. Z takimi osobnikami tylko taka rozmowe mozna prowadzic, inaczej nie zrozumieja. I sama nie wiem, jak tepa dzida i glupia k/u/r/w/a trzeba byc, by nazywac dzieci bachorami, bekartami i innymi przyjemnymi epitetami. Kobiety tym bardziej powinny miec troche oleju w glowie i rozumiec, ze to ONE daja zycie. Nie chca dzieci, to nie, ale ublizac i szykanowac to, co od wiekow jest naturalne i normalne jest duzym przegieciem... No ale coz, taki poziom niektorych dzisiejszych "kobiet". Byleby maly skandalik, niewazne, ze anonimowo, niewazne, ze sa jakies normy spoleczne, niewazna kultura i szacunek... A co mi tam. Prowokacje ponad wszystko. A najgorsze w tym jest, ze niektorzy naprawde sie tym jaraja i mysla, ze sa fajni, bo niby tacy "nowoczesni"...

Gość gość
nie mogę bo karmię:P i mleko mi się waży jak po raz setny czytam że jestem maciorą bo karmię a moje dzieci to obrzydliwe bachory...

Gość gość
oco ci chodzi? wolnosc slowa i wyznania.wymysl cos lepszego

Gość gość
ja skumalam od razu ;)

Gość gość
ale..nie ma obowiazku wchodzenia na tematy o macierzyństwie...wyluzujcie...omijajcie szerokim lukiem...po co te nerwy...

Gość gość
No tak... Teraz chamstwo to inaczej wolnosc slowa... Zalosna jestes. Jak bedziemy niedlugo nazywac morderstwo? Jaka ladna nazwe wymyslimy? Eutanazja z zaskoczenia? Jaki ten lud musi byc juz oglupialy, ze wierzy w cos takiego jak wolnosc slowa... I jeszcze przez co to definiuje- poprzez mozliwosc wylania zolci i obelg w internecie...

Gość gość
jedna która zrozumiala:D dzięki:) rzadko mnie ponosi i rzadko kiedy uzywam takiego języka ale ile można??? no ile??? czy to naprawdę taki problem napisać że nie lubię dzieci, że drażnią mnie kobiety karmiące publicznie itp??? wszystko można napisać w sposób kulturalny a z drugiej strony jak tak ich brzydzą te wszystkie bachory to po cholerę tu w ogóle siedzą??? a najbardziej przeraża mnie to że takie kobiety chodzą po ziemi i mijam je codziennie i jeszcze pewnie się uśmiechają na widok dzieci:/ ale już mi troszkę lepiej:P

Gość gość
eutanazja z zaskoczenia:P hahaha dobre:P to jak nie muszą tu wchodzić to czemu tu tak namiętnie siedzą??? jestem w stanie zrozumieć kobiety kłócące sie na temat karmienia piersią czy mm ale te co w ogóle nie mają dzieci co one mają do powiedzenia??? a wolność słowa to dokładnie nie chamstwo tylko tekst typy NIE LUBIE DZIECI I NIGDY ICH NIE BĘDĘ MIEĆ a nie że znowu te wstrętne bachory będą jeździź busami:/

Gość gość
ja nie lubie dzieci i nie chce ich miec, ale nigdy zadnej matce czy jej potomstwu nie ublizylam... ktos musi rodzic dzieci, zeby nasz gatunek przetrwał i ja podziwiam i doceniam kobiety z instynktem macierzynskim.. ja poki co nie mam go, moze kiedys... p.s. kazdy z nas byl "bachorem", szkoda, ze nie kazdy o tym pamieta...

Gość gość
a jak przeczytałam że jedna życzy ciężarnej żeby poroniła to aż mnie zatkało i to nie ma nic wspólnego z wolnością słowa...

Gość gość
Mysle, ze takie osoby nie mozna nazwac kobietami.Kobieta to nie szpilki i sukienka, a raczej stan umyslu. Kobieta jest przede wszystkim taktowna, nie agresywna i mila. To sa najczesciej mlode dziewczyny, albo takie przed 30-tka, ktore nie maja dzieci i nawet nie wiedza, o czym pisza, a chca pokazac za wszelka cene, jakie to one postepowe sa. Tylko nie przemysla, ze jak juz sie im zachce miec te dzieci to beda takimi samymi matkami zapatrzonymi w swoje pociechy i im rowniez bedzie przykro, gdy ktos powie o nich: smierdzace bachory. A tak na marginisie- dziecko nie smierdzi. Dziecka cialo pachnie bardzo przyjemnie, swiezo. Co innego spocony dorosly, wiec nie wiem, o co chodzi z tym przymiotnikiem "smierdzace". Moze o zapach kupki? A doroslych to pachnie fiolkami? Echh, pisza, krzycza, wyzywaja, cisna sie, a nie wiedza po co i na co...

Gość gość
24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość No tak... Teraz chamstwo to inaczej wolnosc slowa... Zalosna jestes. Jak bedziemy niedlugo nazywac morderstwo? Jaka ladna nazwe wymyslimy? Eutanazja z zaskoczenia? Jaki ten lud musi byc juz oglupialy, ze wierzy w cos takiego jak wolnosc slowa... I jeszcze przez co to definiuje- poprzez mozliwosc wylania zolci i obelg w internecie... Lepiej bym tego nie napisala - tez nie raz widze, ze ci co obrazaja, bardzo chetnie powoluja sie na wolnosc slowa, a gdy ktos, kto tez ma wolnosc slowa mowi, ze mu sie to nie podoba, ze sie nie zgadza z tymi obelgami, to jest atakowany, ze jest nienormalny i ze broni wolnosci slowa tamtym; ale oni zapominaja, ze wolnosc slowa polega na tym, ze ktos ma prawo wyrazic zdanie odmienne od ich. Dokad zmierza ten swiat...? dlaczego temu kto obraza, przysluguje wolnosc slowa, a temu obrazanemu juz nie, pytam sie?

Gość gość
no ja właśnie nie rozumiem tego bo dla mnie kobieta to istota dobra i piękna w środku jeśli wiecie o co mi chodzi, nawet jak nie chce i nie lubi dzieci to potrafi wypowiedzieć się o tym jak gość z 12:20 i potrafi uszanować dar życia, mimo że nie chce go dać od siebie...