Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób znających się na PIERCINGU

Polecane posty

Gość gość

Witam! Od tygodnia jestem posiadaczką pięknego piercingu (poprawna nazwa to chyba anti eyebrow) Kolczyk który został użyty, to skindiver, a więc kolczyk na stałe, którego nie da się wymienić? Wczoraj wieczorem przy oczyszczaniu zauważyłam, że cyrkonia, która jest wewnątrz kolczyka, rusza się. Na razie nie panikuje, bo jest na swoim miejscu, ale co w przypadku, kiedy odpadnie? Kolczyka nie da się wymienić, a bez tej cyrkonii będzie to wyglądało bardzo nieestetycznie.

Gość gość
Sspokojnie kolczyki da radę wymienić ten kto ci powiedział że nie, się nie zna.

Jeżeli do skin diver to nie możesz wymienić, poza tym skubańce mają tendencje do wypadania nawet kiedy się zagoją.

Gość gość
Tak właśnie myślałam :( A co w przypadku, kiedy odpadnie cyrkonia? Wyjąć całkiem? A czy po wyjęciu można w to miejsce wsadzić nowy kolczyk?

Można (jak się całkowicie wygoi). Jeżeli bardzo chcesz to może zastanów się nad microdermalem? Tylko musiałabyś wciąć "perfect T", w którym obie strony płytki pod skórą są równe (mniejsze ryzyko, że wypadnie).

Gość gość
Swietnie wyglądają pigmeje z kością w przegrodzie nosowej i panie w Birmie z obreczami na szyi .No po prostu cudo . (Nie jestem zacofany ) :-)