Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jeśli facet po 30 nie ma kogoś to znaczy że jest z nim coś nie tak

Polecane posty

Gość gość

i tyle. Z moich obserwacji wynika ,że są to ludzie z problemami natury psychicznej. Spotkałam kilku takich i wiem co mówię . Bardzo chcieli by kogoś mieć ,ale odstraszają swoim zachowaniem, wykazują desperację itd.

Gość preznysamiec69
Ja jestem sam bo kobiety same wskakują mi do łóżka :classic_cool: Na cholerę mi baba jak ****** mam i tak co

Gość gość
Mam 44 lata i nigdy nie trzymałem nawet za rękę. Inb4 s*******ina. Nie. Dobrze mi z tym.

Gość gość
cos nie tak

Gość gość
ale ja nie mowie o tych co im dobrze z tym , tylko o tych co chca byc z kims a jednak sie nie da, probowalam pare razy i wiem co mowie.

Gość gość
też tak myślę, choć oczywiście są wyjątki. Mnie sie taki facet kojarzy z typowy ru\chaczem, który miał tam ileś kobiet, ale wszystkie mu się znudziły więc je zostawił bo sie "wypalił" i dalej szuka księżniczki. Albo nieudacznik brzydal ktorego żadna nie chciala i chodzi na prostytutki, żeby zaspokoic popęd.

Gość gość
.

Gość gość
czy tylko brzydale i nieudacznicy chodzą na dziw/ki? większość ma szanse na związek ale wolą płacić i mieć święty spokój, ps dużo żonatych korzysta z tych pań

Gość gość
bzdurą są takie uogólnienia, to co powiesz na takie "wszyscy, którzy siedzą na kafeterii to odpady społeczne"?

Gość gość
owszem nawet żonaty może być ku\\rwiarzem. Po prostu skojarzył mi się jeden koleś, który pisał kiedyś na tym forum, miał około 30tki, pokazał swoje zdjęcie, straszny brzydal, nigdy nie miał dziewczyny, potem się okazało, że raz na kilka miesięcy chodzi do prostytutki... I co najśmieszniejsze pisał o sobie, że jest nieśmiały i szuka stałego związku, ale nie ślubu i nie chce dzieci.

Gość gość
tu nie chodzi o chodzenie na d***** czy ludzi z kafe. chodzi o tym "zwyklych" ludzi, nie da sie z nimi zwiazku stworzyc bo ich desperacja odstrasza spotkalam sie z czyms takim 3 krotnie - u ludzi z takim wiekiem.