Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita_76jk

boję się męża na wakacjach

Polecane posty

Gość anita_76jk

mój mąż jest strasznie gburowaty i wieśniacki kiedyś był normalnym, przystojnym chłopakiem dostałam propozycję żeby jechać w czerwcu do chorwacji z dziećmi i nie wiem czy zabrać męża ;( będzie marudził na stan wszystkiego poza tym jak mu powiem to od razu będzie chciał wziąć urLop w pracy który ma już do wykorzystania od roku chce chociaż raz poczuć się trochę "światowa"

Gość gość
musisz mu powiedzieć

Gość gość
Powinnaś pokazać mu ten temat.:classic_cool:

Gość gość
Po co Ci mąż, którego wstydzisz się?

Gość anita_76jk
tak wstydze się go bo jest gburem, ale utrzymuje mnie i nieźle zarabia

Gość gość
wez go i niech dziec***ilnuje a Ty sobie pouzywaj ;)

Gość gość
a na codzien nie wstydzisz sie go? skoro nie to co za roznica czy na wakacjach zrobic ci wstyd? mi byloby bardziej wstyd na codzien pokazywac sie z gburem i wiesniakiem niz na wakacjach, gdzie ludzie szybko o was zapomna

Gość gość
Coś czuje, że niedługo przestane cię utrzymywać. :D

Gość gość
ty sie chyba bardziej boisz, że on na plaży w Chorwacji będzie się oglądal za zgrabnymi laskami, a ty brzydka roz\kla\piocha po ciążach z cyckami zwisami na dole szeroka

Gość anita76_jk
Normalnie nigdzie nie wychodzimy a zagranicą się będę wstydzić pewnie już nawet skarpety wyciąga ;(

Gość anita76_jk
wypraszam sobie mam ładne ciało a nam tylko bliźniaki

Gość Sebastian76
Mnie żona też nie chciała wziąć na wakacje. Powiedziała, że nie będzie jeździć z kimś, kto nosi skarpetki do sandałów. Mam 38 lat. Mam prawo nosić skarpetki do sandałów. Dzwoniłem nawet do mamy i powiedziała, że ta wiedźma, która jest moją żoną nie ma prawa decydować. Powiedziałem to jej, a ona uderzyła mnie w twarz. Mam bezwarunkowy odruch psikania gazem po oczach komuś, kto mnie uderzy, albo szuka guza. Tak też było w tym wypadku (z tym, że jeszcze na nią naplułem). Skończyło się tak, że zadzwoniłem do biura podróży, cofnąłem wczasy (all inclusive oczywiście) i żona mnie teraz błaga o wybaczenie hehe. Nie ze mną te numery. Nie wybaczę komuś, kto nie potrafi mnie szanować. Teraz od pół roku mieszkam z matką. Poważnie rozważam rozwód z jej winy. Zgłosiłem też, że jestem ofiarą przemocy domowej.

Gość gość
a może on jest po prostu zmęczony odpowiedzialnością? i niedoceniany? nie wierzę, że wyszłaś za normalnego chłopaka, a nagle masz w domu wieśniaka, w małżeństwie bywa różnie, ale to co napisałaś to pewnie wierzchołek góry lodowej jedźcie razem, może w innym środowisku nie będzie tak się zachowywał? my mieliśmy straszny hotel i mało smaczne jedzenie, ale często chodziliśmy do innych knajp, a w pokoju mało siedzieliśmy, bo jeździliśmy zwiedzać (byliśmy autem) a na zewnątrz nie było na co narzekać

Gość anita76_jk
on się taki zrobił przez swojego ojca ;( ciągle naprawiają jakieś samochody i tylko wódkę chleja w ogóle nie ma dla mnie czasu bo tylko praca i wódka z ojcem powiedziałam mu teraz, bo z pracy wrócił wcześniej to się pyta za ile to ja mówię że tanio on że jedzie ze mną i może jeszcze ojca namówi co ja zrobiłam ;(((

Gość gość
Ale się uśmiałam z wypowiedzi Sebastian76, 38 lat i taki dzieciak. Ciekawe co byś bez mamusi zrobił.

Gość gość
Powiedz jasno że jedziecie sami. Bez ojca. Bo nie życzysz sobie chlania wódy na wakacjach.

Gość gość
Powiedz jasno że jedziecie sami. Bez ojca. Bo nie życzysz sobie chlania wódy na wakacjach.

Gość gość
bez mamy to tylko dzieci byt zrobił..

Gość anita76_jk
powiedziałam to się wkurzył i powiedział że on bachorów sam pilnować nie będzie dobrze że tego nie słyszały niby też,chce sobie użyć i się opalić już widzę jak będzie latał z tym bębnem po plaży ;(

Gość Sebastian76
Bez mamusi jakoś bym żył. Ale teraz mogę wydawać całe zarobione pieniądze na pizzę, gierki i hehe piwko. Nie muszę nic płacić za mieszkanie i stresować się okrutną kobietą. :classic_cool:

Gość gość
Sebastian - piwko cię nie będzie kochać i przytulać piwko nie będzie ci dawać d**y MAMUSIA nie będzie żyć wiecznie ogarnij się

Gość gość
Sebastian76 Ty biedaku kto Ci taką zołzę wybrał? Cała zarobiona kasa na pizze? Jak bym miała 14 lat to nawet by mnie takie coś cieszyło. Mentalnie masz nie więcej niż 16 lat.

Gość gość
fajnie, że jego własne dzieci dla niego to bachory. Rozwiodła bym się...

Gość anita76_jk
Rozwód ale ja z mojej pensji nie wyżywie dzieci a do rodziców się nie wyprowadzę bo to upokorzenie

Gość Sebastian76
Sugerowanie, że taki światowy człowiek jak ja potrzebuje miłości i przytulania od jakiejś Grażynki. xD Panie z roksy robią to przez tyle czasu ile potrzebuję. A całej kasy nie wydaję na pizzę. Myślisz, że gierki, piwko lepsze niż te biedne Warki, które piją wasi mężowie i płyty z muzyką są tanie? Widać, że utrzymuję cię jedynie jakiś biedny chłop, który nie wie w co się wpakował i ma pasożyta na głowie.

Gość gość
Autorko, to niech jedzie z dziećmi i ojcem, Ty sobie zostań i będziesz mieć ekstra wakacje bez niego na miejscu :)

Gość anita76_jk
przynajmniej doświadczyłam miłości w postaci dzieci!!!! bezdzietni nie zrozumieją że to najpiękniejsze uczucie na ziemi!

Gość anita76_jk
zawsze chciałam zobaczyć chorwację może tak zrobię pojadę sobie na wieś czy coś takiego...

Gość Sebastian76
O ile on tego wcześniej nie zrobił. Widać, że kobieta od tematu pastwi się nad swoim biednym mężem. Chętnie wyszedłbym z nim na piwko i wspomógł dobrą radą.

Gość gość
bez przesady glowa do gory wszytsko sie ulozy :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg