Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję Pomocy :( Nie mam co jeść :( A na nikogo nie mogę liczyć ;(

Polecane posty

Gość gość
ładne domki w okolicy, ładny kościółek, a taka bieda? Może do księdza podejdź?

Gość gość
I smakowała pizza?

Gość gość
Jestem z Poznania i to bzdety co piszecie, że tu tak łatwo niby o pracę. Jeszcze te 1500-1800 przez pośrednictwo pracy. przyjedźcie sami zobaczycie. Prawie wszystko to 800-1200 na zlecenie, pierwszy tydzień / miesiąc przyuczenie za darmo, wymogi z kosmosu. Ja mieszkam tu, mam oszczędności z byłej pracy, pomocnego faceta i dorabiam na Allegro, więc nie muszę brać wszystkiego, może się uda. Odrzucam więc pracę za 1200-1400 (zlecenie może być) i wszelkie przyuczenia. Chcę dostawać 1600 netto, ma być podpisana umowa. Mam trzy zawody, spore doświadczenie. I tak już dwa lata szukam, a właściwie 2,5 - nie licząc zleceń.

Gość gość
Tej:-P ja tez jestem z poznania i jakos nigdy nie mialem problemu ze znalezieniem pracy. Pracuje juz 10 lat i co rok,dwa zmieniam firmy a pracy szukam max 2-3 tyg. Wlasnie 3 miechy temu zmienilem, nigdy nawet jak zaczynalem nie mialem mniej niz 1600 zl . Moj brachol od stycznia dopiero zaczal pracowac nie ma matury i zarabia 1700 poprzez te firmy o ktorych pisalem. Nie wiem skad Twoje nieciekawe doswiadczenia, moze nie umiesz sie sprzedac albo masz za male wymagania?