Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZĘSTO CHODZĘ NA SIKU W NOCY NIE WIEM CO SIĘ ZE MNĄ DZIEJE POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Już tak mam chyba z rok że zanim zasnę to z 3 razy muszę iść zrobić siku bo mam pełny pęcherz, on mi się szybko napełnia chociaż nic przed snem nie piję przysięgam! Przed snem nie piję co najmniej z 3 godziny albo i więcej, nawet kropelki niczego! a sikam jakbym się opiła nie wiem ile wody czy innych płynów! Mam już dość! nie dość że przed snem sikam z 2, 3 razy to jeszcze w nocy też kilka razy sikam bo mam pełny pęcherz i budzę się po prostu i szybko biegnę do toalety :O Ludzie co mi jest? nie wiem czy iść z tym do lekarza czy nie? Niby nic wielkiego ale jest to dla mnie naprawdę uciążliwe, przez to się nie wysypiam, w ciągu dnia też sikam kilkadziesiąt razy nawet i naprawdę nie piję tak dużo wcale!

Gość gość
co może mi dolegać? nigdy tak nie miałam, tak jak już pisałam gdzieś tak od roku tak mam...

Gość gość
napisze ktoś?

Gość JasnowidzXXL
Najlepiej poradzi ci lekarz urolog. Pewnie jakieś zakażenie pęcherza i dziwię się, że tolerujesz to tak długo. Kurację żurawinową też warto przeprowadzić

Gość Nikuś690
Warto iść do lekarza, najlepiej od razu do urologa to zrobi usg. Jeśli jesteś z Poznania to warto iść do dr Michalskiego, spokojnie, bardzo miły i fachowy lekarz a tutaj namiary http://www.adammichalski.pl/#page=page-1