Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię ludzi z Polski B. Wole tych z Polski A

Polecane posty

Gość gość

:)

Gość gość
jakie znowu bogactwo? ja też nie lubię ludzi z Polski B.

Gość gość
jest ogromna róznica w mentalnosci miedzy mieszkańcami Szczecina, Gdańska, Koszalina, Poznania, Wrocławia a mieszkańcami Rzeszowa, Bielska Białej, Lublina,Kielc, Białegostoku. Zupelnie dwa rozne swiaty, duzo jezdze po Polsce i widze, ze jednak zachod rozni sie od wschodu

Gość gość
a jakaż to różnica?

Gość gość
''jest ogromna róznica w mentalnosci' czytaj dokładnie :P

Gość gość
no więc wyjaśnij- potrafisz to, czy tylko rzucić wytartym sloganem możesz?

Gość gość
a co tu wyjaśniac ? na wschodzie panuje typowa polska zaściankowość i ciemnota, obłudny katolicyzm, ludzie wszystkiego sie boją, maja straszne kompleksy. Najgorsza jest ta obłuda, hipokryzja, wtrącanie nosa w nieswoje sprawy, udawanie pobożnego katolika a potem plucie jadem za plecami, rodzinne i sąsiedzkie awantury o metr ziemi, o psa szczękającego w nocy. Sama urodziłam się i wychowałam w Polsce B tj Radom, miasto warchołów i pieniaczy, mieszkałam w Warszawie, Gdańsku, Gdyni, Poznaniu, Wrocławiu i Katowicach i teraz znów w Warszawie i widze roznice

Gość gość
to bardzo Ci współczuję środowiska, w którym się obracałaś, czy obracasz, ja jestem z Lublina i nie widzę wśród mojej rodziny, znajomych i w ogóle otoczenia, nic z tego, co zostało przez Ciebie wymienione, mam przyjaciół i rodzinę z zachodniej Polski, którzy uwielbiają odwiedzać moje miasto, więc zastanów się czy to z Tobą jest wszystko okay

Gość gość
lublin nie jest taki zły :D najgorsi są górale, ludki z podkarpacia a zwłaszcza tarnów, swietokrzyskie scyzoryki i wieśniaki disco polowego z podlasia :D

Gość gość
a ja, jako Lublinianka, lubię również górali i tych ludzi z Tarnowa i Białegostoku, bo tam również mam kilkoro znajomych