Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

11 tydzien i ruchy dziecka

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, Jestem w 11 tyg ciąży.To moja druga ciaza.Czy to możliwe ze w 11 tc czuje ruchy dziecka.Czuje tak jakby delikatne ruchy jakby delikatne kopniecia.Odczuwam je pod mostkiem.Czy to normalne czy cos nie tak?Do lekarza mam dopiero za 2 tyg termin i nie wiem czy martwic się czy udac się do lekarza?miala ktoras tak podobnie?W pierwszej ciąży pierwsze ruchy czułam ok 17 tyg ciąży,ale bardziej jakby takie mrowienie.Dziekuje.

Gość gość
Kopniecia pod mostkie. W 11 tc?pogielo cie chyba. Twoje dziecko ma kilkanascie milimetrow macica jest jezzcze tam gdzie byla, wiec jak chcesz czuc pod mostkiem... piszesz ze to druga ciaza wiec tym bardziej powinnas wiedziec co i jak. Pewmie zjadlas cos wzdymajacego i w zolodku ci bulgocze

Gość gość
To na pewno nie dziecko :D masz jakieś urojenia

Gość gość
Hahaha durnowata.

Gość gość
dlatego się pytam co to może być.moze zle o okreslilam kopniecie,takie jakby cos plywalo w srodku i czuje to pod mostkiem.Po to jest kafeteria ze jak się ma problem to się was radzi,a wy oczywiście od razu ze jestem durnowata.Dzieki wielkie.Czuje to od 4 dni.

Gość gość
pod mostkeim nie ma macicy :D

Gość gość
miało być spojenie łonowe.

Koncze dzis 10 tc ciazy i tez mam takie jakby bulgotanie i twardniecie pod mostkiem ale na bank nie sa to ruchy dziecka raczej żoładek moze być ruchy mozemy owszem czuc wczesniej jak ze to nasza druga ciaza ale beda one za kilka tygodni i bedą u dołu brzucha, ale przyznam ze jak poczułam to twardnięcie to przypomniała mi sie koncowka pierwszej ciazy jak synek nozki wyginał :)