Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kobiety tak brzydzą się seksem

Polecane posty

Gość gość

i to z własnym partnerem? Takie jesteście dewoty? Co chwilę czytam jak piszą z pogardą o tych, co seks lubią - wory na spermę, k*****.szony, że dają na zawołanie, że jak mają czelność w ogóle lubić seks. Jak urodzą dziecko to już mąż schodzi na dalszy plan, z pogardą gadają że tylko seks dla nich jest ważny. A co, mają w celibacie żyć? Po co mają hamować pociąg? Bo żoneczce seks się odwidział?

Gość gość
Z kim ty się zadajesz? Nie znam żadnej dziewczyny, która brzydzi się seksem.

Gość gość
i co cię tak dziwi? Nic nie mają z seksu, żadnej przyjemności, są zmeczone codziennymi obowiązkami, boją sie ciazy i wiele jeszcze powodów...a zaniedbany mąż też przestaje pociągać.

Gość gość
bo dla kobiet "seks" to tylko narzędzie do manipulacji facetem

Gość gość
ja tutaj czytam non stop posty oburzonych bab, dla których seks służy tylko do prokreacji, że kobieta, która lubi seks, robi to często i chętnie, to wór na spermę

Gość Jaro789
Dlatego, ze to naturalna kolej rzeczy. Ty powinienes znalezc sobie inna, mlodsza i korzystac z zycia. Monogamia to jakas bzdura, facet ma zapylac ile moze, a baba zajmowac sie dziecmi.

Gość gość
Trudno mi sobie wyobrazić, ze takie idiotki istnieją. To jakieś koszmarne zasciankowo-katolicko-koltunskie otoczenie. Zawsze mi sie wydaje, ze to prowokacja, bo niemożliwe, żeby ktoś tak żył w 21 wieku w Europie.

Gość gość
tu autorka - jestem kobietą

Gość gość
Europa 21 wiek - POSTĘP!!!! dobra już nic nie pisze, bo jeszcze mnie posądzą o coś :)

Gość Jaro789
Rozklapane maciory spychajac faceta na drugi plan daja sygnal aby ruszyc w droge, na podboj kolejnych dziurek