Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie tylko do kobiet wierzących i przestrzegających przykazań, poważnie trakt

Polecane posty

Gość gość

ujących wiarę. Jakie macie wymagania odnośnie wyglądu i statusu finansowego mężczyzny. Czy mogłybyście związać się z biednym i brzydkim mężczyzną, który ma dobre serce?

Gość gość
Kompletnie nie widzę związku z religijnością.

facet, jak jesteś biedny, nie czepiaj się kobiet, później dzieci biedne, brudne i bez żadnej przyszłości będą chodzic

Gość gość
Jeżeli bym się zakochała to oczywiście ! Wtedy nic nie ma znaczenia :-)

Gość gość
Pytam o to, bo ktoś twierdzi, że kobiety prawdziwie wierzące nie patrzą już na wygląd i zawartość portfela tylko na wnętrzne i dobre serce. Chcę potem pokazać ten temat tej osobie.

a widać macie już padaczkę jak mnie widzicie ha ha, gdybym z pomarańczy napisał nikt by nic nie napisał

Gość gość
ale zawartość portfela jest ważna i nie ma związku z religijnością. Mężczyzna musi utrzymać rodzinę i jakieś choćby minimum jej zapewnić. Biedny, bezdomny i bezrobotny jaka zapewni przyszłość dzieciom?

Gość gość
Odpowiem więc (gość z 17.50). Mogłabym, niezależnie od tego, czy jestem wierząca, czy nie. Mój mąż był gołodupcem, gdy za niego wychodziłam, a nie byłam wierząca. Teraz, po kilkunastu latach (i nawróceniu)- myślę trochę inaczej i nie wyszłabym już za niego, bo zmieniłam nieco swoje spojrzenie na życie. Oczywiście, gdy człowiek się bardzo zakocha - to nic nie stoi na przeszkodzie. Uroda to rzecz względna, a z biedy można wyjść.

Gość gość
Co ma religia to statusu materialnego faceta.

Gość gość
Kobieta, która paluje założyć rodzinę i urodzić dzieci nie może być idiotką o gołębim sercu i wyjść za gołodupca, bo potem będą mieszkać u teściów i jednym pokoju i bidę klepać. No, staną się aktywnymi klientami MOPSC i Caritasu. Rozsądna, odpowiedzialna kobieta zakłada rodzinę z rozsądnym mężczyzną, który zapewni byt jej i dziecio i godne życie.

Gość gość
Dzieci trzeba mieć za co wychować i wykształcić. Biedny wierzący niezaradny niech się zapisze do kółka różańcowego i wspiera bezdomne zwierzęta.

Gość gość
jestem gleboko wierzaca wyszlam za golodupca ze slepej milosci tuz po maturze. Nie zaluje ale jest ciężko.

Gość gość
oo kurcze to teraz juz przegrancy startuja do wierzacych w nadziei ze taka ich zechce bo tak pisze w biblii hahahahahah :D jebne

Gość gość
Pytanie do kobiet, a tu kradnący samochody, Claude Speed. :D