Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak swoich maluszków nauczyłyście robienia na nocniczek

Polecane posty

Gość gość

mój synek ma rok i 5 mcy, i ani myśli siadać na nocniczku, na sedesie jeszcze daje sie przekonac ale nic na niego nie robi

Gość mamusia00000
moja w kwietniu urodzona, a w okolicach Bożego Narodzenia czyli 8 m-cy urzędowała na nocniku, co mam uwiecznione na zdjęciach z choinką :D to leniuch ten twój, ale ja się dalej nie wypowiadam, a zresza idź pisz na forum mamusiowe :)

Gość gość
mi już naprawde rece opadają jak natrzymuje go na sedesie i nic a bąbel przejdzie dwa kroki nasika sobie na nogi i powie...... mama ooooooooooo pokazując paluszkiem na siki

Gość gość
mój też do roku siadał jednak nie wołał sam jak mi sie udało to złapałam coś w nocniczek....ale teraz jakoś sie zbuntował przeciw nocnikowi i poprostu płacze i sie wygina jak chce go posadzic

Gość gość
bilam az zrozumial

Gość mama Aleksandra
Macie wybitne dzieci. Mój mając 1,5 roku nawet nie chciał słyszeć o nocniku. Mając 2 lata uważał, że nocnik jest zimny i nie usiądzie. Dopiero gdy miał 2 lata i 7 m-cy w tydzień nauczył się korzystania z nocnika. M-c później nie potrzebował wcale pomocy by się rozebrać, usiąść i ubrać się.

Gość gość
to chyba Olusie tak mają bo mój synuś też ma na imię Aleksander ;)

Gość mama Aleksandra
;) Być może m-c czy dwa wcześniej nauczyłby się ale jakoś nie miałam ochoty walczyć.