Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonyy

czy jest ryzyko ciąży

Polecane posty

Gość zaniepokojonyy

witam, Od ostatniej miesiączki uprawiałem seks z dziewczyną tylko raz, dnia 30.04. Nie wiem jaki był to dzień cyklu. Użyłem prezerwatywy, która nie pękła ani się nie zsunęła, w dodatku wytrysk był po za pochwą, w prezerwatywie. Dziewczyna ma problemy z prolaktyną, czasem nieregularne cykle. Ostatnio miała dużo stresu i nerwów, w dniu 04.05 dostała dość obfitego krwawienia przez około godzinę, po czym ustało. Do tego czasu występuje sporadyczne plamienie, miesiączki brak. 19.05 była u ginekologa, który robił badanie (usg w pochwie?), po czym stwierdził, że ciąży nie widzi. Tego samego dnia (19 dni po stosunku) test ciążowy wskazał negatywny wynik. Co mam o tym myśleć? Proszę o poważne potraktowanie tematu. Pozdrawiam

Gość zaniepokojonyy
Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na ten temat?

Gość gość
Z tego co opisales to mysle ze w ciazy napewno nie jest. A co powiedzial jej ginekolog?

Gość gość
zlecił badania krwi na prolaktynę, na wiadomość o plamieniach spytał czy robiła test ciążowy. Jak już pisałem, wyszedł negatywny

Gość zaniepokojonyy
zlecił badania krwi na prolaktynę, na wiadomość o plamieniach spytał czy robiła test ciążowy. Jak już pisałem, wyszedł negatywny