Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_27

Mam bardzo małego penisa czy mam w ogóle szansę na miłość ?

Polecane posty

Gość załamany_27

nie jestem bogaty odrazu mówię z wyglądu przeciętny no i niestety penis którego bardzo się wstydzę do tego stopnia, że wstydzę się spędzać czas nad morzem na plaży czy w innych sytuacjach :/ Chciałbym poznać jakąś dziewczynę ale bardzo boję sie, że mnie wyśmieje i bym sie chyba wtedy załamał :(

Gość gość
27cm to przeciez nie maly?

Gość załamany_27
mam 27 lat, penis jest dużo mniejszy chciałbym mieć 27 cm :P

Gość gość
Ile ma cm ?

Gość gość
No tak z takim bys sie nie opedzil.

Gość gość
najnowsze badanie wykazały, że nie długość penisa odpowiada za przyjemność kobiety, ale jego szerokość. Poza tym nie każda kobieta myśli o penisie. Wierz mi jest dużo takich co myśli o poznaniu fajnego faceta, z którym można przyjemnie spędzić czas;)

Gość załamany_27
w spoczynku 2cm w czasie erekcji 8cm :(

Gość gość
Istnieje duzo kobiet, ktore odczuwaja strach przed penisem wiec moze masz szanse?

Gość gość
Codziennie cwicz minete. Pamietaj kolego jak nie dzwiami to oknem.

Gość gość
e tam przejmujesz się, mam znajomą,która miała chłopaka co miał w zwodzie 5cm i dupczył prawie każdą. Korzystaj z życia. Mój ma z 18-19cm a i tak całego nie może włożyć bo mimo że jestem wysoka to akurat tam jestem wąska i krótka jak dojrzewające dziewcze, a mam 27lat. :) głowa do góry! Może trafisz, a co spróbujesz będzie Twoje. powodzenia

Gość gość
Wlasnie nie daj sie stresowi. One potrzebuja milosci. :)

Gość załamany_27
strach ? tzn boją się czy o co chodzi ? nie rozumiem za bardzo. Kiedyś miałem dziewczynę i chodziliśmy ze sobą 3 miesiące zanim zaczeliśmy się kochać, mówiłem jej, że mam małego niby jej nie przeszkadzało, ale po 2 miesiącach zaczęła mnie zdradzać z kolegą i wtedy zrobiło mi się bardzo przykro byłem załamany, nawet chciałem się zabić ona powiedziała, że jestem beznadziejny w łóżku i nawet znajomym opowiadała, że mam małego i w ogóle. To było 5 lat temu, ale dalej o tym myślę ciężko to znoszę :/

Gość gość
Niektore sunie lubia w kakao, a taki rozmiar w pupcie jak znalazl. Nie zawracaj sobie glowy d**erelami, sunie leca tylko na kasiure.

Gość gość
ja bym się nie przejmowała. Znam dużo kobiet, kt ore odczuwają ból gdy penis jest zbyt duży. Nie odczuwają żadnej przyjemności z tego. Każdy kobieta jest inna. Kompletnie nie rób z tego problemu.

Gość gość
po co od razu tak gadasz, to tak jak by każda dziewczyna po miesiącu zaczeła gadać: "o Jezu wiesz, ja mam takie okropne cycki że wiszą na mnie jak mokre skarpety, w dodatku mam okropną cipkę i zdarza się że z niej śmierdzi" człowieku! wyluzuj się... Olej to co było nie można patrzeć do tyłu bo i jak zrobisz krok w przód?!

Gość gość
nie mów kobiecie, że masz małego po 3 miesiącach znajmości!!!! czerp z życia co się da.

Gość gość
jak jest duży to może boleć, dlatego się boją dziewczyny, trzeba długiej gry wstępnej, dobrego żelu dającego poślizg a i to nie zawsze pomaga, jak mały penis to nie będzie boleć

Gość gość
Ja Ci napiszę szczerze. Wielu kobietom taki rozmiar przeszkadza, bo takiego penisa po prostu nie czują, a to jest trochę frustrujące. Twoja eks była perfidna i podła, ale możesz poznać jeszcze takie osoby, bo jest ich niestety sporo.

Gość gość
2 cm to nie tragedia. Gorzej jak bys nie mial jader!

Gość gość
Znam takie ktorym wejdze cala butelka po piwie, a po porodzie moglbys wstawic wiadro. Dla nich nie ma roznicy czy masz 30 czy 8.

Gość załamany_27
czytałem tutaj na forum wpisy kobiet i wiele z nich pisało, że penis zaczyna się od 17cm i mniejszego nie czują :/

Gość gość
pamietaj że nie liczy się wielkość ale umiejętność posługiwania się sprzętem ;-)

Gość gość
a powiedz jak Ty odbierasz cipki kobiet, ma to dla Ciebie znaczenie jaką bzykasz?

Gość gość
Dlatego tak duzo polek w uk daje sie ujezdzac czarnoskorym

Gość załamany_27
jak odbieram ? tzn miałem tylko jedną kobietę w życiu i raczej nie zwracam na to uwagi to są rzeczy na które nie mamy wpływu tak naprawdę każda cipka mnie podnieca.

Gość załamany_27
Dla mnie najwazniejsze aby nie waliła śledziem i wary nie wisiały po kolana.

Gość gość
no więc tak samo jest z nami kobietami, jeśli dbasz, troszczysz się i to MY jesteśmy najpiękniejsze i najważniejsze..to nie ważne jest ile cm mnie w nocy odkryje, liczy się bliskość i to że szanujesz i cenisz.

Gość gość
wyluzuj się i spuść z siebie ciśnienie w końcu. będzie ok

Gość załamany_27
tylko jak poznać kobietę, której nie będzie tak bardzo zależało na rozmiarz, ale na innych rzeczach bo jak już pisałem niestety nie jestem też bogaty.

Gość gość
człowieku weź się w garść, wyjdź do ludzi. Czasem nawet się nie spodziewasz, a trafia się fajna okazja że spotykasz kogoś dla siebie ważnego. Błagam, mamy dość męskich cip, nie mazgaj się tylko do roboty. Facet z fiutem 25cm zachowuje się jak ostatni niedorozwój, więc i tak nie pobzyka, pokombinuj i wylecz się z kompleksu... nie pozwól by cie do tego wora wrzucili