Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_27

Mam bardzo małego penisa czy mam w ogóle szansę na miłość ?

Polecane posty

Gość aimimin
Czy ty naprawde sadzisz ze kobietom zalezy tylko na twojej pale?

Gość załamany_27
a skąd mam to wiedzieć ? To nie moja wina poprostu jestem wrażliwy i sie tym przejmuje, moja była dziewczyna mnie zraniła, a ja bym dla niej wtedy zrobił wszystko, dbałem o nią, naprawdę sie starałem i co dostałem z zamian? poprostu cios w plecy za to, że ją kochałem i robiłem dla niej naprawdę wiele.

Gość guru6554
Znajdz taka z malymi cyckami, oboje bedziecie mieli kompleks i po problemie.

Gość gość
nie każda co ma małe cycki ma kompleks :D więc z tego też się możesz czegoś nauczyć, pozatym mogłeś nagadać na byłą że miałą c*****ą cipkę, albo cycki i już byś miał po kompleksie

Gość guru6554
Myslisz ze jak bys mial maczuge to by cie nie zostawila? Czlowieku nic na sile. Gdyby nie pala to bys tu plakal, ze cie zostawila bo jestes biedny. Powod zawsze sie znajdzie. Wez sie w garsc i nie badz c***a, bycie meskim to nie tylko wielka pala.

Gość Czarna79 bez logowania
za duzy penis-boli,za maly-nic sie nie czuje. wielkosc ma znaczecznie,tak samo jak szrokosc kobiecej pochwy,nie oszukujmy sie.jesli trafisz na kobiete z temperamentem lubiaca dobra penetracje...bedzie problem.od samej milosci nie dostaje sie orgazmu.

Gość gość
chłopie. idź do lekarza (moze prywatnie) i pogadaj o zabiegu przedluzenia. podobno można kazdego wyciagnac o dodatkowe 2-3 cm. zawsze coś. zainwestujesz parę stówek, a do końca zycia Ci zostanie :D pamietaj, isc do lekarza, zaden wstyd. nawet jesli... lepiej isc raz sie troch epoewstydzic, niz cale zycie miec przez to z******.

Gość załamany_27
Akurat ona miała bardzo fajną cipkę, ale popuszczała w majtki, myślicie, źe powinienem o tym rozgadać?

Gość załamany_27
gdybym miał wiekszego to napewno by mnie nie zdradziła, bo zrobiła to z 40 letnim facetem co u niej w pracy był zwykłym robotnikiem w dodatku był bardzo brzydki na twarzy i gruby :(

Gość załamany_27
Jak siedziała w więzieniu nie było dnia bym nie odwiedził, przesyłałem paczki i czekałem cierpliwie.

Gość załamany_27
super zabawne podszywy :)

Gość gość
a czym ty sie przejmujesz! wazne jaki ty jestes sposob bycia i wogole ,a nie jakiego masz penisa.Ja mam meza z "powiecmy"wiecej jak przecietny penis ,i co nawet nie zauwaza ze leze Kolo niego.Boze co ja bym dala zeby chociaz mnie przytulil o penisie nawet nie marze .badz czuly wrazliwy i jak spotkasz(a spotkasz napewno) dziewczyne i bedziesz ja sercem kochal,a ona ciebie to to jakiego masz penisa wogole nie ma znaczenia! glowa do gory!!!!

Gość gość
nie lam sobie glowy tym ze masz malego

Gość gość
8cm mowisz... to moj znajomy 'chwalil' sie w gimnazjum w 2 klasie ze ma tyle (najmniej z rownoleglych klas) kup sobie pompke, moze chociaz bedziesz mial z 2-3 cm na plusie, a to juz cos

Gość gość
nie rozumiem po co tak kłamiecie !!!!! rozmiar się liczy i to bardzo, na widok takiego małego czegoś wszystkiego sie odechciewa :O

Gość gość
udaj sie do seksuologa moze ci cos poradzi albo powie ci jak z tym zyc,bo masz kompleksy na tym ounkcie

Gość gość
na miłość masz szansę bo jak dziewczyna naprawdę cię pokocha to "oleje" wielkość ale musisz spotkać dziewczynę która naprawdę zakocha się w twoim charakterze nie wszystkie patrzą na wielkość, musisz po prostu znaleźć prawdziwą miłość natomiast jeśli "natniesz" się na potrzebującą no to muszę cię ostrzec: niestety może od ciebie odejść szukaj prawdziwego uczucia

Gość gość
Ale jak ma dwa centymetry?

Gość gość
nie doczytałam, ma dwa centymetry, tak?? wg. mnie miłość wszystko pokona

Gość załamany_27
2cm w spoczynku we wzwodzie ma 8cm...

Gość gość
oga moze ci cos poradzi albo powie ci jak z tym zyc,bo masz kompleksy na tym ounkcie 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość na miłość masz szansę bo jak dziewczyna naprawdę cię pokocha to "oleje" wielkość ale musisz spotkać dziewczynę która naprawdę zakocha się w twoim charakterze nie wszystkie patrzą na wielkość, musisz po prostu znaleźć prawdziwą miłość natomiast jeśli "natniesz" się na potrzebującą no to muszę cię ostrzec: niestety może od ciebie odejść szukaj prawdziwego uczucia 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ale jak ma dwa centymetry? 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość nie doczytałam, ma dwa centymetry, tak?? wg. mnie miłość wszystko pokona 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] załamany_27 2cm w spoczynku we wzwodzie ma 8cm... 12

Gość gość
a co ty na plaży siedzisz ze stojącą kuźką ? mój ma w zwisie kilka cm a wygląda jak mały palec ale jak stanie to dawno nie mierzyłem, może dalej 16 cm i gruby jak bóbr

Gość załamany_27
w majtkach to wygląda jakby tam nic nie było więc sie wstydze :/

Gość gość
czym ty się przejmujesz nie ważne co masz w majtkach a co w głowie niektórzy mają wielkie a w głowie całkowita pustka

Gość załamany_27
moja była też tak mówiła, że świetny ze mnie facet i co ? zdradziła mnie ze starym obleśnym grubasem bez kasy, bo pewnie miał większego odemnie i ją zaspokajał, a ja ? Mówiła żebym sie nie przejmował, że jej taki wystarcza widać, że jednak kłamała i jeszcze później sie naśmiewała i opowiadała wszystkim, że mam małego i jaki jestem beznadziejny.

Gość gość
no to trafiłeś na "potrzebującą", musisz znaleźć sobie dziewczynę która będzie miała mniejsze wymagania w seksie która nie będzie miała w głowie "siana"

Gość załamany_27
nie wiem jak taką poznać :(

Gość gość
no na pewno nie szukaj na dyskotece ani takich dziewczyn ekstrawaganckich no bo takie raczej będą miały wymagania musisz raczej kogoś spokojnego sobie znaleźć

Gość gość
Facet pisze z sanatorium : -Kochanie , wyślij mi pare groszy , bo chyba mi przedluza ... - Skarbie wysylam Ci 3 tysiące , niech Ci przedluza ... i poszerza !

Gość załamany_27
echh tak bardzo chciałbym, aby mnie ktoś pokochał i zaakceptował, wiem, że będzie ciężko, ale pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że moje marzenie sie spełni i będe jeszcze kiedyś szczęśliwy :)