Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego je kompromituja

DLACZEGO Kobiety tak czesto SPECJALNIE KOMPROMITUJA te kobiety

Polecane posty

Gość gość
Jak im sie to podoba ,lubia to ,to dlaczego maja sie dla kogos przytsosowywac,bo komus sie to nie podoba ? bez sensu trzeb azyc z zgodzie z soba co nam sie podoba,a nie co innym ! Ja np podziwiam ludzi typu CONCHITA WURST-- ona nie boi sie byc pokazac,co naprawde czuje ,kim chce byc naprawde,wiele osob balo by sie tego reakcji innych ,oceniania ,krytyki... nie zniesli by tego ,a ona/ono ma to gdzies,wazne ze jest robi to co lubi ,jak naprawde czuje.

akurat ten koleś to facet, identyfikuje się jako facet, ubiera jak facet, a jego sceniczne alter-ego to nic innego jak własnie to - persona sceniczna (jest zawodowym drag queen).

Gość gość
Moja znajoma poprawila sobie nos ,a inna z kolei biust(ale tylko troszeczke powiekszyla) i ten biust naprawde ladnie wyglada taki jedrny ,a wczesniej miala taki obwisly oklaply jak u starej baby i po czasie wyglada coraz bardziej naturalnie ten biust ,ale nawet troche obwisl .Mi sie zdaje ,ze wyglad biustu poprawionej bedzie zalezny od tego o ile sie go powiekszy ,gdy zbyt duzo to bedzie niezbyt ladnie wygladal,jak malo to fajnie wyglada :)

Gość gość
"są...nie wierz, że jest inaczej" może i są ale to nie jest standardowe zachowanie facetów, może oststnio te zniewiesciałe pedałki i pakery się tak zachowują, ale kiedyś nigdy tak nie było żeby w grupie facetów obrabiano któremuś d**ę z powodu wyglądu.

Gość gość
dziś oglądałam wideo z modelka o sztucznym biuście w zwolnionym tempie. Bardzo nieestetycznie to wygląda..Zdjęcia są w necie.

Gość gość
Ja bym sie bala cos poprawic bo pozniej ludzie by sie ze mnie nabijali ,wysmiewali :( balabym sie tego ,bo by krytykowali mnie,wysmiewali :( nie znioslabym tego

Gość gość
No a u dziewczyn to standard, wielokrotnie byłem swiadkiem takich sytuacji, kilka przyjaciółek, najlepszejsze z dzióbków sobie wyjadały...

Gość gość
JAK bisut bedzie wygladal po poprawie ZALEZY od tego o ile sie powiekszy ,gdy za duzo to bedzie sztucznie wyglada,jak niezbyt duzo troche to bedzie naprawde ladnie jedrno wygladal. Widocznie ta modelka byla za chuda na tak duzy biust ,zbyt duzo jej poiekszono ,stad ten efekt.

Gość gość
...a wystarczyło że któraś musiała opuścić towarzystwo to się wtedy zaczynało, najpierw jedna że ale ona wcale nie jest taka ładna, druga no te nogi...

Gość gość
Ja nie moge zniesc tego .. mam duzy biust i istenieja teraz zabiegi ktore moga poprawic biust i moga miec tez taki duzy biust !! nienawidze tego! wkurza mnie to !

Gość gość
Ależ tu nie chodzi o banie się krytyki tylko o ingerencję w nasze ciało,różnych implantów no i zabiegi. Czy aż tak warto poświęcać się dla facetów, którzy z reguły są egoistami i jeszcze większymi plotkarzami jak kobiety? Ja myślę, że gra nie warta świeczki.

Gość gość
Przeciez cycki to : tylko jakies 6% gruczolu ,a reszta to sam Tluszcz....dla niewiedzacych.

Gość gość
To po co chodzisz do kosmetyczki ? na przerozne zabiegi,po co chodzisz do dentysty to tez ingerencja ,u dentysty mozna zarazic sie takze itp..

Gość gość
A TO co wkladasz do ciala-jedzac to co jesz ---> Wiekszosc to sama chemia ...i niebezpieczne skladniki czesto ...:)

dla Ciebie wszystko kręci się wokół facetów? Absolutnie wszystko?

Gość gość
a PLOMBY w zebach,tez nie sa naturalne :) ingerencja w cialo ,a inne ingerencje w cialo antyknoncepcyjne to tez ingerencja w cialo ;) a tabletki antykoncepcyjne to tez silna ingerencja w cialo ,codziennie diuo hormonow sztucznych dostarczasz organizmowi sama chemia.

Gość gość
Tak to prawda faceci to by chcieli od kobiet wymagac :ladna ,jedrnej zgrabnej pupy,ladnych zgrabnych sexy nog ,a sami czesto ...nic szczegolnego z nich ,daleko im do idealu :) zadni piekni idealy...ale od kobiet ,to by chcieli wymagac,ale kobiety sa TEMU WINNE bo daly soba tak manipulowac wmowic ,to co faceci glosza ze on nie musi byc ladny ,a kobieta musi byc ladna ...Kiedys takie teorie glosili manipulanci mescy na swoja korzysc,ale wdzisiejszych czasach niektore kobiety nadal daja sie na to narac,na manipulacje ze strony mezczyzn...

Gość gość
No wlasnie ,jaky kobiety tez zaczely sie szanowac-Wymagac od facetow ,to by bylo inaczej.

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć nigdy nie korzystałam z antykoncepcji. Nie porównuj zbiegu dentystycznego z operacją piersi. To pierwsze to konieczność a to drugie to zbytek. Co do jedzenia wybieram sama co jem, produkuje dużo sama, łącznie z pieczeniem chleba.

Gość gość
Wiekszosc kupuje jedzenie w sklepie,nie produkuja miesa,chleba ,nie oszukujmy sie..

Gość gość
A i co dla ciebie moze byc "ZBYTEK " -to dla innego czlowieka moze byc sprawa zycia i smierci ,bardzo wazna sprawa do funkcjonowania w zyciu ..Rozni ludzie ,nie wszyscy sa tacy sami jak ty ,nie wszyscy maja taka sama wrazliwosc..

Gość gość
Jezeli ktos kto poprawi sobie cos ,swoj problem ,co mu sie nie podoba i bedzie z tym szczesliwszy ,to czemu nie ?

Gość gość
Głupie są kobiety , że stosują antykoncepcje, łykają tablety od których tyją a oni się naśmiewają,że są pasztetami. Lub robią im się ranki od spiral. A niech zadba facet jak nie chce mieć dzieci.

Gość gość
Mozesz byc calkiem bez zebow ,bedziesz wtedy taka naturalna ,bez plomb sztucznych :)

Gość gość
A to problem już bab idiotek.

Gość gość
te tycie przez tabletki-to kobiety wmowily specjalnie,nie tyja przez tabletki tak naprawde,ale przez to ze wiecej jedza,a zgonily na tabletki..

Nie, przez pierwsze 3 do 6 miesięcy można być trochę opuchniętym, poza tym niektórym zmienia się apetyt, ale nie trzeba jeść zawsze kiedy ma się ochotę na czekoladę, prawda? Co do operacji - bałabym się iść pod nóż, być w narkozie czy coś sobie wszczepiać, ale nie mówię, że zdania nigdy nie zmienię i krytykować nie zamierzam, tym bardziej, że ciało już mam zmodyfikowane.

Gość gość
no mogę ostatecznie zakładać protezę;)