Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto lista czego nie lubie w ubiorze kobiet

Polecane posty

Gość szarik na 102
No tak,chciał wróbelek mieć szpony orła... Ale w kiblu przy...cała idea pirdolła...

Gość calineczka na odwyku
Brawo szarik, biore dwie zgrzewki

Gość szarik na 102
Calineczka,Ty chyba nie na odwyku od tipsów? Jeśli tak,to nie podchodź nawet do chipsów...

Gość szarik na 102
Mam nowy slogan reklamowy! Uważaj! Po wyjściu z toalety,twoje tipsy zamienią się w chipsy! Chyba,że użyjesz naszego ...! Pamiętaj o chi>psach!

Gość gość
ja nie lubię u kobiet butów na koturnie , wtedy nogi jak patyki wygladają i zawszę jak się przyglądam na taka .To zawsze liczę że zobaczę jak ta się potyka i upada na chodnik :)Jeansów z dziurami lub legginsów takie poszrpane wygladają obrzydliwie i kolorów nenowych strasznie wali i razi po oczach takie coś

Szarik, to jest mocne! I daje do myslenia...

Gość marusia_
zostaje nam chodzić boso, w burkach ? :D

Gość gość
teraz specjalnie bede zakładała neonowe bluzki i w panterke do tego but na koturnie zeby was w****ic :D :D

Gość gość
kobiety nie ubieraja sie dla mezczyzn tylko dla innych kobiet wiec kogo obchodzi co wam sie podoba a co nie :P

Dziewczyny nie zapominajmy o szmince "kur/ewska czerwien" 24/7:-D Do tego torba tani armani, ledżinsy, okulary "na pol ryja" i swiat jest nasz!

Gość marusia_
ja się ubieram w to w czym dobrze się czuję i widzę, odczucia kilku,,znerwicowanych,, mnie nie obchodzą !

Gość szarik na 102
Pamiętajcie,z ti>psami można żyć! Daj się ponieść emocjom! P.S Można też wejść w kooperację z NFZ. Wiem z zaufanych źródeł,że mają odwieczny problem z pobieraniem próbek kału do badań... Panie z sanepidu,mimo bogatego osprzętu odmawiają współpracy.

Gość gość
TY JUZ POWINNAS NA RENTE PRZEJSC fiku mikuuu ( ilość tematów: 787, ilość postów: 32894 )

Gość szarik na 102
A tak na serio,ładnemu we wszystkim ładnie.

Gość marusia_
z ust m to szarik wyjąłeś, skromnie milczałam ;)

Gość gość
A to tylko buty na koturnie sa ładne ? A gdzie klasyczne szpilki tak powinna sie kobieta ubierać .Dla mnie ta od bluzek neonowych to i szmatę gównem umazaną nosić ale nie wyglądasz jak kobieta tylko jak blachara z pod remizy ze wsi :P

Gość marusia_
właśnie ja się ubieram klasycznie ale z lekką nutą by to seksownie wyglądało i tak sie najlepiej czuję

Gość gość
Mnie sie neonowe kolory jeszcze kojarzą , z pracownikami co śmiecie wywożą .Oraz tych od szamba co kupy ze studzienek opróżniają :P:P

Gość gość
A to tylko buty na koturnie sa ładne ? A gdzie klasyczne szpilki tak powinna sie kobieta ubierać .Dla mnie ta od bluzek neonowych to i szmatę gównem umazaną nosić ale nie wyglądasz jak kobieta tylko jak blachara z pod remizy ze wsi - to tylko twoja opinia :) można założyć neonową bluzkę, można i w panterkę, ważne zeby ubrac sie ze smakiem i zeby ubrania do siebie pasowaly :P a buty na koturnie sa bardziej stabilne niz szpile i dlatego preferuje koturny :D zreszta kim ty jestes zeby mowic jak sie "powinna" ubierac kobieta? :O

Gość gość
"spod" a nie "z pod" ciemnoto :D :D ledwo 3 klasy skonczyl, a ludzi chce uczyć jak maja zyc k***a! :D :D

Gość gość
Słuchaj mnie sie nie podoba taki ubiór i co mi zrobisz ?dla mnie tandeta i koniec kropka nie dośc że nosisz buty na koturnie to jeszcze w panterki sie ubierasz .Moja sasiadka pracująca w agencji towarzyskiej tak się ubiera :)

Gość gość
Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia , to się czepiasz pisowni .Jakie to znamienne na tym forum :)

Gość gość
Koturny sa wlasnie z******te bo sie w nich lepiej chodzi niz w szpilach:)

Gość gość
Bardzo lubie klasyczne szpilki, mam kilka par i czesto w nich chodze, ale kazdemu mezczyznie, ktory uwaza, ze tylko takie buty kobiety powinny zakladac****aradowac w nich calymi dniami, proponuje, zeby sam kiedys sprobowal:-)

Gość marusia_
kurcze a ja tak uwielbiam desenie panterkowe😭 jednak ciuchów takich wyjściowych unikam. ale...pidżame mam panterke, narzuty w panterke, pościele(nie wszystkie) nawet dywan mam zebrę :D a co ?...a i nie mam nic wspólnego z agencją towarzyską :D

Gość gość
Mnie się tak kobieta ubrana kojarzy w sam raz na raz :)te neonówki , panterki ect

Gość gość
Marusia , co innego mieć w domu rzeczy typu dywan a co innego ubierać się jak ulicznica .W Ameryce tak się d***** ubierają ,gdy taką widzę mam od razu skojarzenie z d*****

Gość gość
nie lubię jak kobieta ma na sobie ciuch, który jej dłużej z tyłu zwisa, a z przodu jest krótszy. to wygląda jakby się jej w praniu sknociło. nie lubię otyłych przedstawicielek płc***ięknej, które noszą mini, obcisłe bluzki, leginsy, spodnie. nie cierpię u kobiet przedłużanych pazurów i włosów. z taką aż strach iść do łóżka.trochę krytycyzmu damulki :classic_cool:

Gość gość
Wszystko zalezy od umiejetnosci laczenia ze soba ubran. Mozna zalozyc bluzke w panterke i nie wygladac wulgarnie, pod warunkiem, ze reszta stroju jeest klasyczna w formie i stonowana, oczywiscie zadnego mocnego makijazu ani natapirowanych podoczepianych wlosow...

Gość gość
Dla małolatki na imprezę do klubu to jeszcze tak .Ale nie dla dorosłej poważnej kobiety