Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WiedźminzRejkiawiku

Jakis problem?

Polecane posty

Gość WiedźminzRejkiawiku

Wylali Cię z pracy? Twój pies woli lizać jajka niż patrzeć na Ciebie? Przypaliłaś/eś tosty? Twoja Astra rdzewieje przy nadkolu? Ten temat Cię pokocha. Miejsce dla szczepu "przegrałem życie". Wolna amerykanka, kto co i jak lubi. Target chyba powinien się znaleźć.

Gość Gerald_inna
to nie jest jedzenie tym sie karmi jedzenie :classic_cool:

Gość gość
odprysnął mi lakier, co robić???

Gość WiedziminzRejkiawiku
Y. Nie wiem. Nie taka jest idea tego topicu ale myślę, że warto by rozważyć próbę samobójczą.

Tak, wywalili ale znalazłem sobie inną, mam sukę więc nie zobaczę szokujących scen, nie mam tostera, bo na ch​uj mi on. Mój samochód nie ma koła zapasowego :O... i co? Gó​wno. Nigdzie sobie nie popiszę :O, ni przegrywam, raz wygrywam i tak w kratkę. :O ...

Gość gość
Do odprysnietego lakieru 1 opcja zakrywasz palec plastrem by nie bylo widac 2 opcja to nakładasz lakier na odpryśniety paznokieć i delikatnie malujesz tą cześć 3 opcja scierasz lakier cały z paznokcia i malujesz nową warstwę .Mam nadzieje że ci uratowałam w ten sposób zycie i że nie popełnisz przez to jakiegos głupstwa bo to problem jednak ten lakier odpryśniety :):P:P

Gość gość
dzięki, bo już miałam zakładać topik: "chcę odebrać sobie życie, nic mi nie wychodzi" patent z plastrem super :P