Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie znalesc kompromis pies ZA i PRZECIW

Polecane posty

Gość gość

ja chce maltanczyka , maz niechce słyszec. mieszkamy w bloku, maz mowie ze blok to nie mijesce dla zwierzat, ze równie dobrze mozna by było chodowac koze czy swinie. no rece opadaja , brak mi argumentów.

Gość gość
Pies to wychodzenie o 5rano o9tej o 13tej o 17tej o 21.00 i męka do rana Jak jest stary to choruje i wówczas robi pod siebie ślepnie itd. Jestem srtara psiara Miałam kiedyś ranczo i hodowałam owczarki Miałam ich mnóstwo i odradzam trzymania psów w domu to NIEHUMANITARNE!

Gość gość
bzdura. mialam kiedys psa , wychodzil o 7 rano i jak wszyscy wrocili czyli wieczorem.

Gość gość
Pies powinien wychodzic PRZYNAJMNIEJ 3x w ciagu dnia, raz musi sie porzadnie wybiegac czyli ok godzinny spacer ( lub troche krotszy, ale bardziej meczacy czyli bieganie ostre, nie na smyczy) Jesli twoj maz nie chce psa to odradzam. Wszyscy domownicy powinni byc zgodni, zeby pozniej nie bylo... Jesli jestes w stanie mu zapewnic codzienne spacery to kazdego psa mozna miec niemal w kawalerce.Pies w domu i tak spi, lub odpoczywa. Nawet gdy ma sie ogrod, to on na swoim terenie nie biega jak glupi.. Ale wlasnie musi byc wyprowadzany jw napisalam.

Gość gość
+ to, ze jest to obowiazek na min 10 lat, a najczesciej dluzej. Trzeba uwzglednic wakacje itd, no i wlasnie na starosc rozne rzeczy sie zdarzaja, a i mlody szczeniak potrafi rozruby robic przez wieeele miesiecy. Przemyslcie to dobrze ;)