Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiemuś prawikowi wkońcu odbiło!

Polecane posty

Gość gość
Niedaleko kampusu akademickiego w Santa Barbara w Kalifornii doszło wczoraj do strzelaniny. Nie żyje 7 osób, w tym jej sprawca, 22-letni Elliot Rodger. Nie wiadomo, czy popełnił samobójstwo, czy został przez kogoś zastrzelony - podaje agencja AP. W sieci pojawił się swoisty manifest Rodgera, który tłumaczył swoje "plany" co do strzelaniny chęcią zemsty na kobietach. Początkowo nie podawano danych sprawcy strzelaniny, później policja potwierdziła, że był to 22-letni Elliot Rodger, który dzień przed strzelaniną umieścił w sieci nagranie , na którym zapowiada "zemstę na kobietach", które "nigdy nie zwracały na niego uwagi". - Od zawsze kobiety okazywały swoje względy wszystkim innym, tylko nie mnie. Jutro nastąpi czas zapłaty - mówi beznamiętnym głosem Rodger na nagraniu. - Mam 22 lata i ciągle jestem prawiczkiem. Nigdy nawet nie całowałem się z dziewczyną - dodaje. - Zabiję każdą blond sukę, którą zobaczę. Długo na to czekałem. Dziewczyny, dam wam wszystkim to, na co zasługujecie - mówi pod koniec filmu młody mężczyzna, zapowiadając tym samym późniejszy przelew krwi. gazeta.pl

Gość gość
W innych krajach podobno też się coś szykuje. Szczerze mówiąc popieram ich.

Gość gość
o kulwa :D to i u nas tak bedzie

Gość gość
Chłopak podobno był w grupie.

Gość gość
Brak sexu wywołuje agresję.

Gość gość
szkoda, że nie zabił więcej kobiet :(

Gość gość
szalony prawik, powinien był sie pomasturbowac, moze zylby dalej

Gość gość
K****, ja już mam 23 lata bez, powinienem zrzucić bombę atomową na jakąś szkołę dziewcząt.

Gość gość
syn reżysera, forsy miał jak lodu, aż nie chce się wierzyć, że żadna nie chciała