Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dla faceta utrata prawictwa jest ważna, czy to ważne przeżycie?

Polecane posty

Gość gość

Czy faceci oczekują tego, cieszą się na to? Czy to dla nich ważne wydarzenie, które zawsze pamiętają? Co czuję wtedy - bardziej ekscytację, czy bardziej strach, że się nie sprawdzą?

Gość gość
bez tego nie ma się szans na dziewczynę

Gość gość
Ja zauważyłam że to nawet ważniejsze przeżycie, niż dla kobiet pierwszy raz. Facet na zawsze pamięta swoją pierwszą, długo ją kocha i nawet po latach ma do niej słabość. A kobiety jakoś szybciej zapominają o pierwszym partnerze

Gość gość
dla kobiet seks jest jak powiedzenie cześć dla facetów to coś intymnego

Gość gość
up

Gość Taki_jeden_964
bez tego nie ma się szans na dziewczynę xxx To nie byłoby żadnych związków na świecie. Każdy był kiedyś prawiczkiem. :)

Gość gość
up

Gość gość
Forum - strona główna - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat Czy dla faceta utrata prawictwa jest ważna, czy to ważne przeżycie? 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Czy faceci oczekują tego, cieszą się na to? Czy to dla nich ważne wydarzenie, które zawsze pamiętają? Co czuję wtedy - bardziej ekscytację, czy bardziej strach, że się nie sprawdzą? 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość bez tego nie ma się szans na dziewczynę 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Ja zauważyłam że to nawet ważniejsze przeżycie, niż dla kobiet pierwszy raz. Facet na zawsze pamięta swoją pierwszą, długo ją kocha i nawet po latach ma do niej słabość. A kobiety jakoś szybciej zapominają o pierwszym partnerze 24.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość dla kobiet seks jest jak powiedzenie cześć dla facetów to coś intymnego 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość up 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] Taki_jeden_964 bez tego nie ma się szans na dziewczynę xxx To nie byłoby żadnych związków na świecie. Każdy był kiedyś prawiczkiem. usmiech.gif 25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość co pusty pajacu zaczepiasz :D

Gość gość
nie ma to znaczenia facet swoja 1 raz przezywa bez kobiety