Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z pasierbicą

Polecane posty

Gość gość

pasierbica się do mnie przystawia, robi dwuznaczne uwagi, puszcza oko, ubiera się kuso, jak jesteśmy sami. co robić? jak nie jestem dla niej miły to skarży na mnie mojej kobiecie, że to ja ją zaczepiam. ma 16 lat.

Gość gość
Powiedz swojej kobiecie o tym , niech dyskretnie rozwiaże ten problem nie zdradzająć że jej o tym powiedziałeś

Gość gość
ha, ale jak zacząć taką rozmowę. mają ze sobą świetny kontakt, a mała potrafi świetnie grać. cwaniara.

Gość gość
ja bym postraszyła małą gówniarę, znalazła jakiegoś haka na nią. jak się nie opamięta.

Gość gość
Nagraj ja. Bedziesz mial dowod

Gość gość
chyba masz coś deklem, chciałbyś aby tak było a tak naprawdę zle odbierasz jej zachowanie bo po prostu chciałbyś aby tak było stary capie i oblechu. dziewczyna jest miła może szuka w tobie ojca a tobie w gaciach szeleszczy

Gość gość
taaaa, miła, mała kur?ewka pakuje mu się do łóżka, a te by go juz oskarżały:O solidarność puszczalskich

Gość gość
tu autor nie, nie musi szukać ojca, ojciec mieszka parę ulic dalej z drugą żoną i dziećmi - żyje i ma sie dobrze. cały Twój komentarz był bardzo chamski, proszę o rady kulturalnych kobiet na poziomie. nagrać. hm. pomyślę. ale wydaje mi się, że to w ostateczności.

zainstaluj kamerkę, nagraj kilka takich sytuacji, nie ma lepszego rozwiązania

Gość z nagraniem
to chyba kiepski pomysł, w ogóle niewychowawczy chwyt może takie coś być za dużym ciosem i upokorzeniem dla nastolatki. nie zachowuj sie jak baba śledząca męża, postaw sprawę jasno jak mężczyzna.