Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już mu na mnie nie zależy, ale nie chce odejść

Polecane posty

Gość gość

Mojemu facetowi już na mnie nie zależy. Tak wnioskuję. Nie uczestniczy ani w moim życiu, ani w życiu naszego wspólnego dziecka. Nie celebrujemy naszych rocznic, nie kupuje mi prezentów na święta, urodziny, czy imieniny. Właściwie nic dla mnie nie robi. Nawet jak go poproszę o pomoc przy dziecku on zawsze znajdzie jakąś wymówkę. Już kilka razy pytałam po co w ogóle w tym trwamy, ale on ciągle mi mówi, że mnie kocha. O co tu chodzi? Nic z tego nie rozumiem...

Gość gość
typowy pies ogrodnika. Nie chce żebyś była szczęśliwa z kimś innym / ewentualnie nie chce płacić alimentów

Gość gość
Serio? Może chodzić o coś takiego?

Gość gość
może mu też jest wygodnie. Poprane, posprzątane, jeść dasz, pewnie seks też jest. Ale ty chyba potrzebujesz czegoś innego niż bycie służącą przez całe życie

Gość gość
W łóżku też przestał się starać. Czasami w nocy przytulam się do niego, szepczę mu do ucha i zachęcam go do siebie, a on nic... Kiedyś miał większy temperament, był pomysłowy i zaangażowany, a teraz jest potwornie nudny.

Gość gość
Może ja coś robię źle...

Gość gość
może ma jakąś na boku

Gość gość
Nie ma na 100%. Pracuje w domu. Mam go na oku cały czas, a z domu w ogóle nie wychodzi...

Gość gość
Doradźcie mi coś proszę...

Gość gość
Wirtualny seks. Jestes z nim 24h?

Gość gość
Praktycznie tak.

Gość gość
Widocznie ma Ciebie dosyc, faceci nie Lubia jak babka jest 24 h/7 na kazde skinienie.

Gość gość
Może i ma, ale nie pozwala mi odejść i sam też nie chce tego zrobić.

Gość gość
No kochana to Twoja w tym wina ;-) miałam to samo dopóki... Nie zaczęłam go olewać :) poważnie zmienia się z dnia na dzień nie do poznania. Jestem już ba końcówce ciąży a po niej zamierzam "dokończyć dzieła" rozkochania go na nowo ;)

Gość gość
Musi zobaczyć że coś jest nie tak. Inaczej będzie coraz gorzej. Ja na początek zaczęłam udawać ze się nim nie interesuje, zaczęłam częściej wychodzić z koleżankami, zmieniłam całkowicie wygląd ! Od razu zaczął inaczej na mnie patrzeć. Zmień kolor włosów ale na całkowicie inny, zrób makijaż , pazurki na stopach też ! Wyrzuć do kosza wszystkie rozciągnięte ciuchy zeby cię nie kusiło ich nałożyć ;-) zmień się ! Zmień odżywianie na zdrowe i tak dalej zobaczysz jakie cuda to zdziała :-)

Gość gość
Nie sądzę by cokolwiek to dało... On się nie interesuje tym co robię, jak wyglądam, z kim się spotykam.

Gość gość
Bo jestes przecietna,przewidywalna. Zrob jak kolezanki radza i korzystaj. Podziala.

Gość gość
A po czym to wnioskujesz?

Gość gość
Na pewno taka jesteś jak napisał gość wyżej nawet z samej gadki to widać ze on nie zwraca na mnie uwagi co robie z kim itp. Ja miałam to samo a teraz :) stara się bardziej niż przypuszczałam :-D tylko warunek jest ze musisz być stanowcza wyznaczyć sobie czas i nie dać się złamać bo jak się złamiesz to on znow odpuści. Przestań okazywać tyle uczuć daj mu się o cb postarać ! Udawaj zimna suke :-D serio ;-) do tego mega ładna ;-) niech zobaczy że jeśli nie zacznie cię adorować i tak dalej to może cię stracić szybko i bez problemu znajdziesz innego .

Gość gość
Pokaz mu ze jesteś z***biscie pewna siebie seksi babka ! A nie jakas szara myszka która się doprasza o odrobine uczucia ! Co to ma być ?!

Gość gość
Zgadzam się z tym, że dopraszam się trochę o uwagę, ale nie powiedziałabym, że jestem szarą myszką.