Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoki_gosc

Jestem za wysoki i załamany

Polecane posty

Gość wysoki_gosc

Cześć. Jestem za wysoki. Mam dopiero 16 lat i ponad 192cm wzrostu. Nie mogę sie z tym pogodzić. Czuję sie taki inny, wielki i nieproporcjonalny. Na wszystko patrze z góry. Wolałbym być niższy, jestem strasznie załamany

Gość gość
Lepiej być wysokim niż niskim. Wyluzuj.

Gość wysoki_gosc
juz wolałbym mieć 170 cm wzrostu

Gość wysoki_gosc
jasne ;c

Gość gość
uwielbiam wysokich, ale nie wysokich i chudych. Nabierz masy, przypakuj trochę...

Gość gość
zluzuj majty :) Kobiety kochają takich wysokich facetów (eh.. ile ja bym dała, żeby taki ktoś wysoki stanął na mojej drodze, a to wszyscy tacy kurduple przy moich 180cm :))

Gość gość
to prawda, każda chce wysokiego

Gość wysoki_gosc
jakoś teraz nie mam zbyt wielu adoratorek

Gość wysoki_gosc
i wszystkie jakie spotykam to max 162 cm

Gość gość
Zaopiekujesz się kiedyś jakąś kobietką ;) i pomimo tego że Ona może będzie miała "tylko" 185 cm :D przy Tobie będzie czuła się jak maleństwo :) pozdrawiam 🌻

Bo teraz taki glupi wiek, Ty dosc szybko wyrosles, Twoi koledzy za 2-3 lata Cie dogonia ;). Zreszta te 192 wcale nie jest tak duzo moj brat tyle ma, moj maz ma 195 cm i wlasnie taki wzrost jest fajny, bo nie musisz patrzyc czy Twoja dziewczyna aby na pewno nie jest od Ciebie wyzsza, moze zalozyc szpilki itd. Teraz czujesz sie nieproporcjonalny, bo jeszcze nie zdazyles przyzwyczaic sie do swojego wzrostu, kwestia czasu :). Za rok,dwa lata bedzie sie z tego smial ;)

No bo Ty ostatnia gimnazjum chyba, co? Chociaz ja w 1 mialam juz 173, teraz mam 175/6.

Gość gość
Hej nie przeżywaj tak bardzo tego wzrostu........dobrze,ze jesteś wysoki:) mój mąż ma 196 cm a ja 165 i jest wspaniałym facetem ........a aj mogę ubrać szpilki "giganty " i nie boje się ,że będę wyższa od niego ahhahaha:)Pozdrawiam:)

Gość wysoki_gosc
tak ostatnia gimnazjum

Gość gość
Ja mam 197, żyję i nie narzekam. Rzeczywiście mógłbym być niższy, bo czasem ciężko ciuchy kupić, ale tak do 192 właśnie. Mniej niż 192 bym nie chciał mieć. Wiem, że się dziwnie czujesz czasem, coś o tym wiem... większości ludzi patrzysz na czubek głowy i w koło słyszysz te same głupie, wkurzające teksty. Ale spoko! Nie masz się czym przejmować, przejdzie ci, jeszcze trochę i na pewno zmienisz zdanie. Wysoki wzrost ma dużo plusów.

Gość gość
"Twoi koledzy za 2-3 lata Cie dogonią" Dogonią, albo nie... ale to ich problem, nie twój:)