Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie ci mężczyźni

Polecane posty

Gość gość

Przykro się czyta, że kobiet w nieudanych związkach przybywa. Co się dzieje z tymi facetami? Ciągle słyszę o samotnych matkach, o nieszczęśliwych związkach o kobietach, które o wszystko muszą zadbać same, które niekiedy utrzymują facetów itp. Dlaczego tak się dzieje, że kobiety trafiają na takich dupków, którzy nie potrafią wziąć odpowiedzialności za swoje kobiety, potomstwo lub choćby za samych siebie...

Gość gość
Ja chyba jestem w czepku urodzona mąż dba o dom umieć gotować wyremontować dom wyprowadza psami zakupy sprząta nie odmawia seksu jest przystojny zadbany i nigdy mnie nie zdradził choć ja święta nie jestem

Gość gość
Gdzie sa? W burdelach

Gość gość
nigdy nie zdradził dobre :)

Gość gość
Takich sobie wybieracie ale ani jedna tego nie przyzna.

Gość gość
Przepraszam, ale czemu to facet ma "brać odpowiedzialność"? Rodzinę zakładają dwie osoby i obie są jednakowo odpowiedzialne za łożenie na tęże rodzinę. Zaś samotnych matek byłoby mniej, jakby sądy chętniej przyznawały opiekę ojcom, a nie jak teraz.

Gość gość
kto wypina tego wina

Gość gość
Skąd w was tyle jadu?

Gość gość
Większość mężczyzn potrzebuje seksu , najlepiej u siebie w domu, pod ręką, obiadu, posprzątane, ugotowane itp a potem pojawia się dziecko , kobieta zajmuje się wszystkim, jest zmęczona i w końcu prosi o pomoc co się w pustej męskiej głowie jednak nie mieści i powstaje bunt i tupanie nogą . Faceci chcieliby seksu na golasa bo tak przyjemniej a potem kiedy z tego powodu jest ciąża zaczynają się bać :). Nie uogólniam bo nie wszyscy tacy są, wiadomo ale gdyby ktoś robił statystykę to większość wypadła by w niej tak jak opisałam.

Gość gość
Nasz profesor od antropologii stwierdził że współcześni mężczyźni to duzi kidulci (kiddult), niby wiedzą że są dorośli i chcieliby dorosłości ale ich mentalność dziecka z której nie wyrośli im na to nie pozwala. Bardzo dużo zawdzięczamy stylowi wychowania przez matki i ojców tych mężczyzn którzy zbytnio od nich nie wymagali bo nie mieli kiedy skoro sami biegali za pieniędzmi by ich dzieci miały wszystko.