Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_89

branie tabletek antykoncepcyjnych i plamienie , proszę o pomoc !

Polecane posty

Gość lady_89

biorę tabletki od roku , co miesiąc robie przerwe tą 7dniową , jednak w tym miesiącu trochę namieszałam , otóż skonczylam brać listek we wtorek wieczorem , w czwartek uznałam że nie bd robić przerwy i zaczelam kolejne opakowanie , jednak w sobote zaczelam plamić , nie wiemco teraz robić ? odstawić czy brać je dalej normalnie i czy nie mam się o co martwić ? ;|

Gość gość
Nie masz się o ci martwić. Plamienie odstawieniowe. Bierz normalnie, potem zrób przerwę jak zwykle. Plamieniue może trwać trochę ale w następnym cyklu się unormuje.

Gość lady_89
a może być tak , że po prostu ten dzień przerwy , to już jednak za długo i może być to początek do krwawienia z odstawienia ? p.s. chyba już za bardzo schizuje ;p

Gość gość
Bierz tabletki i się bzykaj ,a nie opisuj na forum

Gość gość
jeśli bierzesz antykoncepcje musisz być pod stałą opieką swojego ginekologa.I w razie takich sytuacji jak opisujesz zgłaszasz się by upewnić się czy z twoim zdrowiem jest wszystko oki. Wiec jedna rada jeżeli uwasz że z twoim organizmem jest cos nie tak zglos sie do lekarza..

Gość lady_89
to normalne ze brzuch boli trochę tak jak by miało być normalne krwawienie a jest plamienie ? kiedy może ono ustąpić ? ...