Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga17l

ktos jeszcze nie spi ???

Polecane posty

Gość gość
to ty jesteś chora masz schizofrenie a nie bezsenność

Gość gość
Mnie nic nie zabolało . Ja sobie umilam czas pisząc do jakiegoś frustrata który od rana trolluje. Z drugiej strony gdybym wiedziała że tu tak można pobawić się to wcześniej i częściej bym zaglądała

Gość gość
aha (ziewa)

Gość gość
to straszny z ciebie półmózg skoro to nazywasz dobrą zabawą, ja ci chce tylko pomóc aby wyprowadzić cię z obłędu i głupoty

Gość gość
Swoją stroną ciekawe to zjawisko co frustracja może zrobić z człowieka. Może zgłoś się na jakąś uczelnie i ktoś napisze o tobie pracę magisterską. Będziesz wreszcie zauważony . Bo niewątpliwie siedzisz tu dalej i szczekasz nie wiadomo po co. A już wiem . Wreszcie ktoś na ciebie zwraca uwagę. Tu możesz udawać że jesteś kimś bo realnie to dno i nic więcej .

Gość gość
to straszny z ciebie półmózg skoro to nazywasz dobrą zabawą, ja ci chce tylko pomóc aby wyprowadzić cię z obłędu i głupoty

Gość gość

Gość gość
prawdziwy z ciebie półgłówek suc**zko

Gość gość
Och jakiś ty dobry i szlachetny 💤. Jak widać jednak czas spędzony u psychiatry coś przyniósł. Znasz się na schizofrenii, obłędzie i innych takich. Gratuluję wiedzy praktycznej ;-)

Gość gość
Suczka zapewne cię urodziła i żałuje do tej pory że cię nie wyskrobała geniuszu

Gość gość
Suczka zapewne cię urodziła i żałuje do tej pory że cię nie wyskrobała geniuszu

Gość gość
widać, że cie gryzie i jeszcze ziewasz (pomijając fakt, że robisz to za mną jak ja u góry w poście bo brak ci inteligencji aby za kimś nie powtarzać) to ziewasz dlatego, że w nocy siedzisz na kompie, cały dzień śpisz a później piszesz, że masz bezsenność i twoja matka to su**ka jeśli musisz kogoś rodzica wyzywać to wyzywaj swojego su**ko

Gość gość
Oj jak się znowu piesek zdenerwował . Znowu bez ładu i składu pisze. Spoko ponoć coraz więcej analfabetów na świecie i ty się w to idealnie wpisujesz. Zrób mi najlepiej grafik kiedy tu jesteś żebym wiedziała kiedy przyjść i trochę cię powkurzać . Wiesz dlaczego powiedziałam suka ? Bo zachowujesz się tak jakby psy cię w budzie chowali. Swoją stroną ciekawe co ci tak kobiety podpadły że je od suk wyzywasz? Na dyskotece byłeś i żadna ci nie dała czy tak przeżywasz to że prawikiem jesteś ?

Gość gość
ty jesteś psem

Gość gość
Suką czy psem ? Mówię ci zdecyduj się bo póki co błąkasz się bez celu . Przy okazji podaj adres to ci bukiet kwiatów przyślę za to że odganiasz ode mnie nudę

Gość gość
nie kobiety, tylko głupie babsztyle i su**ki jak ty, jesteś tępakiem i tyle, ale to pewnie wrodzone :D papa słodkich snów bo pewnie zaraz się położysz, wstaniesz o 21 i wpadniesz popisać, że bezsenność, ja spadam bo widze, że próbujesz mnie zniżyć do twojego cholernie niskiego poziomu półgłówku :classic_cool: także możesz wysyłać listy ale ja ich nie odpakuje bo idę z tego tematu papa suc**zko

Gość gość
Pa pa pieseczku. Skądinąd jakbyś tak ograniczony umysł miał to ci powiem że listy śle się pocztą a tu co najwyżej posty. Z drugiej strony rozumiem że jeszcze podstawy programowej dla dzieci z podstawówki nie przyswoiłeś więc spoko. I nie próbuję cię do niczego zniżać bo ty nie masz żadnego poziomu a raczej jesteś równią pochyłą. Ciekawe po kim to odziedziczyłeś? Mówię ci oddaj się na badania to przynajmniej do czegoś się przydasz. Uciekaj piesku do budy z podkulonym ogonkiem . Tylko pchełek nie zapomnij wytrząsnąć . A jako pracę domową sprawdź definicję desperacja i półgłowek . Pa piesku :-*