Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jeju mateczko

Facet na portalu randkowym sie obrazil bo

Polecane posty

Gość o jeju mateczko

pisalam wlasnie z takim facetem na portalu randkowym. Najpierw sie pytal czy chce miec dzieci. Powiedzialam, ze tak. A on na to : "no i dlatego bedziemy musieli sie ze soba przespac skarbie ". buhaha :D Pozniej pisze, ze na pierwszej randce pojdziemy na kolacje i ja na pewno pieknie wygladam w sukience albo spodniczce. :D a ja na to, ze nie nosze sukienek i spodnic bo jestem za gruba. On sie spytal jak gruba jestem ? A ja na to, ze mega tlusta :D a on napisal, ze przykro mi ale maga tlusta nie wchodzi w rachube i ze to z nami juz jest skreslone :D ja na to napisalam, ze nie szkodzi :D ze tu byl tylko test, ze nie jestem mega tlusta ale rowniez uwazam, ze nie ma sensu sie spotkac i stracilam zainteresowanie. A on dlaczego ? Ja napisalam, ze nie jestem zainteresowana facetami, ktorzy juz mysla o seksie i o sukieneczkach i czy kobieta jest gruba czy tlusta, tylko szukam kogos zainteresowanego moja osobowoscia. on sie obrazil i poszedl sobie :D ;)

Gość gość
Broken zaloguj sie a nie z pomaranczy

Gość gość
miał rację gruba krowo - a ciekawe jak się wmieścisz na kibel ?

Gość o jeju mateczko
nie jestem broken i nie jestem gruba tepoto

Gość o jeju mateczko
up

Gość dr trupek po resekcji
Masz dużo racji, ale też trochę nie masz. Mężczyzna pragnie kobiecości, a kobiecość wyraża się także w wyglądzie. Natomiast ten gość, niezbyt zachęcający :D

Gość gość
Może i to dobrze. Normalny facet zresztą wie, że najczęściej szczupłe mają się za pulchne, normalne i pulchne za grube, grube za normalne a wieloryby za takie co mogą publicznie w leginsach i mini chodzić :D

Gość gość
na portalach całe roje zboków którzy tak piszą a ty sie ekscytujesz jakby to był jedyny facet który zechciał sie do ciebie w życiu odezwać

Gość gość
Fuj jakis burak..nie pisz nigdy juz do niego.

Gość gość
na prawde trzeba mić nieciekawe życie żeby sie ekscytować debilem który szuka darmowej dziury :O

Gość o jeju mateczko
alez ja sie nie ekscytuje. Po prostu sie dziwie glupocie facetow. Najpierw sie pyta czy chce miec dzieci i udaje, ze on tez chce i od razu wali z tekstem, ze wtedy musimy sie ze soba przespac. Facet ktorego na oczy nie widzialam. Dodam, ze ma 42 lata. A wiec pomyslalam, ze dam mu nauczke i juz :D mam gdzies takich kolesiow popapranych co kazda kobiete maja za glupia idiotke. Niech siedzi i rozmysla czy jestem glupia locha czy nie.Juz sie szykowal na przyjazd do mojego miasta aby urlop robic. No no...

Gość o jeju mateczko
juz sie podniecal, ze pojde z nim na klacyjke w spodniczce i pewnie mu sie juz marzylo, ze od razu dziecko bede chciala z nim miec.Pewnie mu stanal z rana na sama mysl a tu buch...kbel zimnej wody bo laska ze zdjecia to mega tlusta locha...oooooh...bidulek..i od razu tekst , ze mam zapomniec i ze jestem skreslona bo tlusta. niech spada na drzewo i w lustro spojrzy lepiej.

Gość gość
"Normalny facet zresztą wie, że najczęściej szczupłe mają się za pulchne, normalne i pulchne za grube, grube za normalne a wieloryby za takie co mogą publicznie w leginsach i mini chodzić " 10/10 - cała prawda o kobietach

Gość o jeju mateczko
mam racje czy nie?

Gość gość
42 latek? a czego ty sie spodziewalas po 42latku na portalu randkowym co? porzadny facet w tym wieku ma juz zonę, dzieci i nie w glowie mu bzdury.

Gość o jeju mateczko
od pol roku jest rozwiedziony i ma syna 14-letniego.

Gość gość
no z facetami tak zawsze a juz w ogole trudno to zrozumiec :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość o jeju mateczko
:D

Gość i teraz wiem dlaczego
glupia jestes