Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odnowić cerę trądzikową ?

Polecane posty

Gość gość

walczę od lat a trądzikiem, mam tłustą cerę więc walka jest trudna , jednak na obecną chwilę trzymam kontrolę nad wypryskami. Problemem na obecną chwilę są rozszerzone pory, przebarwienia i blizny - nie ukrywam czasami coś wycisnęłam. Stosowałam kwas azelainowy, retinoidy, jednak mam wrażenie ,że moje zmiany są zbyt głębokie by to pomogło. Nie jestem brzydka i gdyby udało mi się pozbyć tych niedoskonałości mogłabym chodzić bez makijażu a tak muszę to przykrywać pudrem sypkim. Proszę osoby , które miały podobną sytuację ze skórą o jakieś zabiegi , które przyniosły efekt. Rozumiem ,że jest lato i raczej nie jest to pora na porządki , jednak muszę mieć czas na zastanowienie co zrobić . Pozdrawiam :)

Gość gość
proste do kosmetyczki idz albo medycyna estetyczna pomoze :)

Gość gość
Może do kosmetologa za zabiegi Thalho z algami mikronizowanymi. Zabieg nazywa się Re-balancing, albo zabieg leczniczy z Thalgo o nazwie Thalgodermyl. Listę salonów które wykonuja takie zabiegi znajdziesz na stronie www.thalgo.pl/pl/GDZIE_KUPIC

Gość gość
spróbuj yellow peel świetna sprawa, tutaj możesz poczytać o różnych peelingach chemicznych, ale moim zdaniem yellow jest najlepszy :) medest-lichaj.pl/zabiegi-dla-twarzy/peelingi-chemiczne/

Gość gość
Miałam robione zabiegi o nazwie Thalgodermyl i potwierdzam, że jest bardzo skuteczny,