Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znaleźć tą drugą połówke to nie takie proste

Polecane posty

Gość gość

Albo mi dziewczyna nie pasuje pod jakims względem albo ja jej nie odpowiadam. Trudno mi znaleźć dziewczyne Nie ma to jak czasy gimnazjum Podchodziło się do dziewczyny : - chcesz ze mną chodzić ? - tak i tyle w temacie :D

Gość gość
No kiedyś to było dużo prostsze:-D, a teraz to ja też mam z tym problem, niby mam powodzenie u facetów, ale jakoś z żadnym nie mogę się tak do końca zgrać:-( a jak mi na jednym zaczeło zależeć to on mnie zostawił:-(:-(

Gość gość
rzeczywiście tak było :D ehh fajne czasy.

Gość gość
Dzisiaj nikt nie chce się tak na serio zaangażować. Niby każdy chciałby mieć związek na serio, a jak przychodzi co do czego, to...baw się sam. I tyle

Gość szarik na 102
Wzieli sprawy w swoje ręce?! Eh,ta polityka!

Gość gość
Taka jest prawda, niestety:-(

Gość gość
bo coraz wieksze wymagania maja

Coraz trudniej trafic... Coraz mniej osób docenia człowieka tak ogólnie, a co dopiero do budowy związków.

Gość gość
Czasami dochodzę do takiego wniosku że lepiej być samemu, nic na siłe.

Gość gość
Bo czasy sa takie ze facetom niestety poprzewracało się w główkach :O tylko wygląd wygląd i wygląd, a potem płacz, ze ich piekna dziewczyn okazała się jędzą, na jej charakter oczywiście nie patrzyli. Dzisiejsi faceci wychowani sa na p****lach i ogolnie internecie, szukają idealnych z wyglądu dziewczyn jak z klipów donatana, a sami sobą nic nie reprezentują ;) kiedyś ludzie mieli inne priorytety niż wygląd, wiec było łatwiej.

Gość gość
Dla mnie wygląd nie jest najwazniejszy Mogłbym sie zwiazac z przecietna dziewczyna, zreszta ja tez uroda nie grzesze

Gość gość
Znaleźć to znaleźć, ale jeśli ona Cię zwyczajnie nie chce. To jest problem, trzeba szukać dalej, albo żyć spokojnie i darować sobie, niczego nie szukać.

Gość gość
kiedyś wygląd podstawą nie był, ludzie mieli inne priorytety, zwracali uwagę, czy człowiek jest dobry, porządny, więc znalezc druga połówkę na całe życie było łatwiej. Teraz dla facetów wychowanych na po.rno i klipach z mtv wygląd dzewczyny jest ważny wyłącznie. Tylko potem nie płakusiajcie, ze wszystkie kobiety są złe jędze, bo to tylko i wyłącznie wasza wina, że takie wybieracie, tylko po wyglądzie, co do wyglądu macie wymagania nie z tej ziemi... A sami za kogo się uważacie, za jakieś ideały?

Gość gość
To stawiaj te połówki zawsze obok siebie, to nie będziesz musiał szukać jak o*******esz jedną a drugą będziesz miał na wyciągnięcie ręki.;)

Gość gość
25.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość kiedyś wygląd podstawą nie był, ludzie mieli inne priorytety, zwracali uwagę, czy człowiek jest dobry, porządny, więc znalezc druga połówkę na całe życie było łatwiej. Teraz dla facetów wychowanych na po.rno i klipach z mtv wygląd dzewczyny jest ważny wyłącznie. Tylko potem nie płakusiajcie, ze wszystkie kobiety są złe jędze, bo to tylko i wyłącznie wasza wina, że takie wybieracie, tylko po wyglądzie, co do wyglądu macie wymagania nie z tej ziemi... A sami za kogo się uważacie, za jakieś ideał kiedyś od razu dorabiano rogi :D tylko *****nko i kolacyjki

Gość gość
:(

a kobiety oczywiście dobre ha ha, same patrzą na wygląd i kasę, a tych cichych i normalnych chłopaków nie chcą, tylko marzą o takich dla których wygląd jest na 1 miejscu.

i jaki wygląd? większość to średniaczki, a wy to pewnie narzekające pasztety, frustracja aż bije od was

Gość gość
szukacie tych polowek a pozniej jak je znajdziecie to je w du#pie macie🖐️

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ja nie miałem nigdy drugiej połówki więc mnie ten zarzut nie dotyczy.

Gość gość
i nie jest takie trudne tylko ta połówka może jednak mieć inną wizję swojej idealnej połówki,,,,:(