Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos z was spotkal sie z modelem spacerowki bez budki

Polecane posty

Gość gość

Jak wyglada korzystanie z takiej spacerowki zima?

Gość gość
Nie, nie stkalam sie, ale w obu moich spacerowkach budka sie odpina calkowicie i mozna np. Przypisc tylko parasolke do niej.

Gość gość
Widziałam takie parasolki, nie wiem jak z korzystaniem zimą- pewnie jak z każdej parasolki, na ośnieżonych drogach czy chodnikach słabo. Generalnie budka ma chronić też przed słońcem, wiatrem, deszczem, a to o każdej porze roku jest.

Gość gość
nie wiem,czy sa calkowicie bez budki. w sumie widzialam w tesko za 90 zl jakas parasolke bez budki. ja mam maclarena,budka odczepia sie calkowicie i mozna nie korzystac z niej,ale juz np.folii przeciwdeszczowej nie przyczepisz wtedy

Gość gość
To prawda do maclarena nie doczepisz foli bez budki ale tylko oryginalniej foli inną tak ja od chicco doczepie do maclarena na rzep przez stelaż przekładam oryginalne folie 2 które były w zestawie mi się podarły .Ale ja nie korzystałam bez budki bo po to ma budkę aby jej nie zdejmować .Nie wiem o co autorko pytasz masz taki wózek i on stracił budkę zawsze możesz dokupić budkę czy chcesz kupić lekką parasolkę bez budki bo take istnieją .

Gość gość
Tak jak myslalam, ten wozeczek wazy 4kg, wiec ma byc superlekki. Jest tez model maclarena taki i on jest reklamowany jako wozek do korzystania w pdrozy, np. Po lotniskach, dworcac.

Gość gość
ja mam budę od maclarena Questa kolor crow blue mgę ci sprzedać

Ja mam Mure plus 4 i u nas tez mozna budke odczepic i jezdzic bez, tylko wydaje mi sie to bez sensu, bo jak jest zimno to chroni od wiatru a jak jest goraca to oslania przed sloncem to po co wozek bez budki?

ja mam elea i nie wyobrażam sobie jazdy bez budki, przydaje się czy słońce świeci czy deszcz pada, można przecież złożyc jak łądna pogoda, zamaist odczepiać i przyczepiać co chwila

Gość gość
ja miałam całkowicie bez budki ale była za to bardzo poręczna, lekka, miała koszyk na dole i praktyczne kółka. używałam jej sporadycznie dla 3 latka tylko jak szliśmy gdzieś dalej.