Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bella balla bulla

Dylematy przed zdradą

Polecane posty

Gość bella balla bulla
No, tylko że ja ciapa jestem i podejrzewam że jak pójdę z tym drugim do łózka, to zakocham się na amen. :O Parę osób tu pisało że seks i miłość to dwie różne rzeczy. Teoretycznie tak, ale jak przyszło co do czego, to nie wiem czy będę umiała tak odróżnić. :O Ok, idę obiad zrobić. Cieszę się że wielu z Was po prostu mi coś doradza zamiast oceniać i obrażać. Dziękuję za wszelkie uwagi i rady, potem Was doczytam.

Gość antek partyzant
daj się ponieść iluzji, zdradź męża, napisz tu potem jak Ci było wspaniale, jaka to była trafna decyzja, rozejdź się z mężem a za rok-dwa napisz, jak Ci źle i jaka głupia byłaś

Gość gość1421
Jeżeli się zakochasz, to znaczy że z mężem jesteś tylko z przyzwyczajenia, mówi si trudno. taki mamy klimat :)) wybierasz co lepsze dla Ciebie. Spróbuj, wg mnie wybór jest prosty, już lepiej lekko pożalowac niz spedzic cale zycie w niepewnosci, powodzenia i napisz nam po wszystkim jak bylo z tym drugim :P

Gość cykliczny gość
15:15:10] 1421 ///Jeżeli się zakochasz, to znaczy że z mężem jesteś tylko z przyzwyczajenia, mówi si trudno. taki mamy klimat usmiech.gif wybierasz co lepsze dla Ciebie. Spróbuj, wg mnie wybór jest prosty, już lepiej lekko pożalowac niz spedzic cale zycie w niepewnosci, powodzenia i napisz nam po wszystkim jak bylo z tym drugim /// Jesli od lat jesteś z przyzwyczajenia z kimś, dzieci masz z przyzwyczajenia i ogólnie żyjesz z przyzwyczajenia.... to co dalej?? Tak dla żartu rzucasz to i zobaczysz co będzie?? A wiesz co czują dzieci ojca który tak zdecydował? To nie jest decyzja fiu- bździu

Gość gość1421
to jest tylko seks :) a dla dzieci rownież lepiej jesli matka wychowuje ją z osobą którą naprawdę kocha

Gość nie życiowy
lepiej grzeszyć i żałować niż nie grzeszyć i żałować

Gość gość
autorko postu doskonale Cie rozumiem czuje Teraz to samo co ty ale ja juz zdecydowalam... nie zdradze... tzn juz zdradzilam mentalnie pocalunki dotyk. ( bez seksu) wiedzialam ze jak bedzie seks to sie zakocham a nie jestem nasochistką ty autorko jestes? poprostu uciekłam od tamtej relacji, urwalam ja nim zdazylam sie zakochac... wiem jak Ci trudno... wiem mam tak samo jakby stanal przedemna TAMTEN ulegla bym tak mnie pociaga i tak jestem zauroczona ale wytrwajmy razem.. pamietaj nie da sie budowac szczescia na nieszczeaciu innych jak pojdziesz do lozka z kochankiem zranisz męza, siebie i jego... 3 osoby beda cierpiec...

Gość gość
a on wie że masz męza?

Gość gość1421
nie zranisz nikogo jesli mąż się nie dowie, zyskasz Ty i kochanek

Gość gość
zrani meza... kiedys sie dowie, zrani siebie bo sie zakocha i zrani kochanka bo on sie moze zakochac

Gość gość
i nie oszukujmy sie to nie bedzie tylko seks autorka juz sie zauroczyla...

Gość gość
1421 nie zranisz nikogo jesli mąż się nie dowie, zyskasz Ty i kochanek Tak być może się zdarzyć gdy nikt z wiedzących się nie zakocha i nie skomplikuje sytuacji, albo mąż się nie dowie i znów uczucia nie rozbiją idealnego układu...

Gość gość1421
idealny uklad to ten w kotrym sie kochają!! jezeli sie zaurozyla i zakocha to beda 2 szczesliwe osoby ona i kochanek, a jesli odejdzie od meza to on nie. jezeli nic nie zrobi to zrani siebie i kochanka, więc chyba lepiej zeby zdradzila i byla szczesliwa? zreszta jakie zdradzila, wybiera co dla niej lepsze, to mąż ją zdradził nie dbając o nią

Gość gość
zauwazcie ze ona nie chce odejsc od meza i nie odejdzie... wiec jakie szczesliwi ona i kochanek.... kocha meza ale sie zauroczyla... i pamietaj... bo pewnue myslisz pragne go przespimy sie i zakoncze znajomosc... to tak nie dziala... bedzie Ci jeszxze trudniej

Gość gość
h

Gość bella balla bulla
Dzięki za tyle odpowiedzi. Niestety to sama prawda, że mi się wydaje, że tylko go posmakuję, tylko go spróbuję, tylko zaspokoję swoje pragnienie, a potem urwę znajomość. Juz parę osób mówiło mi, że to nie takie proste. :O "a on wie że masz męza?" Tak, oczywiście. "nie oszukujmy sie to nie bedzie tylko seks autorka juz sie zauroczyla." Niestety to prawda. :O Ciężko podjąć jakąś decyzję. A czas leci. Nie zrywając tego, angażuję się coraz bardziej i coraz bardziej go pragnę.

Gość gość
to czysty popęd do nowego - więc cholernie cię ciągnie by kochać się z innym. Niemal każda kobieta po 30 przy burzy hormonów zastanawia się jak to jest z innym facetem niż mąż - szczególnie gdy mąż był jedynym partnerem seksualnym. Moim zdaniem pójdziesz na całość

Gość Anielica1111111111111111111
bella a macie dzieci z mężem???

Gość bella balla bulla
Hej. Odzywam się po roku, może ktoś pamięta ten temat i ciekawi go co u mnie. Zdradziłam męża fizycznie. Strasznie bałam się wyrzutów sumienia, ale nic takiego nie nastąpiło i do dziś zastanawiam się dlaczego. Zdrada nie sprawiła mi przyjemności, tęskniłam w trakcie niej za mężem i w sumie utwierdziła mnie w przekonaniu, że nie chcę innych facetów. Mój romans zerwałam, nie tęsknię za tym facetem. Z mężem układa się świetnie. Mam tylko nadzieję że nigdy się o mojej zdradzie nie dowie.

Gość gość
Ja miałem podobnie - zdradziłem Żonę - ale nie żałuje dlatego że przez ten krótki fizyczny romans zrozumiałem jaka mam cudowna kobietę i nie zamierzam jej zdradzać ;-)