Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprosić byłego męża na urodziny dziecka ?

Polecane posty

Gość gość

Synek będzie miał roczek. Z ojcem mojego dziecka nie jestem, jesteśmy w czasie rozwodu. Jego rodziny na roczek nie zapraszam. Zaprosić go na urodziny synka ?

Gość gość
Super z Ciebie matka...biedne dziecko..

Gość gość
Wiem, że nie powinnam sie zastanawiać tylko zaprosić. Dziadkowie od strony taty przychodzą na kawę i ciasto na drugi dzień po imprezie. I się zastanawiam czy zaprosić go na imprezę czy z jego rodzicami.

Gość gość
Dziecko ma zaledwie roczek, więc mało z tego zrozumie ale w przyszłości powinniście ten dzień spędzać razem. Dla dobra dziecka. Teraz zaproponuj mu imprezę i dodaj, że jego rodziców zaprosiłaś na następny dzień, bo może będzie wolał przyjść z nimi. W tym roku może sam zdecydować, bo sprawa z rozwodem jest świeża i na pewno są jeszcze między Wami negatywne emocje. Natomiast powiedz, że w kolejnych latach chciałabyś, że był obecny w tym dniu ze względu na dziecko.

Gość gość
Świeża. No i dodatkowo nie przestaje się kogoś kochać z dnia na dzień, ale cios jaki mi zadał jest za duży, żeby wybaczyć.

Gość gość
Przykro mi ale w takich sytuacjach musisz zacisnąć zęby ze względu na dziecko. Z czasem będzie lepiej. Poznasz kogoś i zakochasz się w najbardziej niespodziewanym momencie. Głowa do góry :)

Gość gość
Nie ,przecież to jest jego dziecko i sam powinien przyjść do dziecka ,nie możesz dzwonić on musi sam pamiętać o swoim dziecku czy robisz roczek czy nie ,ojciec powinien przyjść bez zapraszania .To ON powinien do ciebie zadzwonić i powiedzić że przyjdzie do dziecka .

Gość gość
A ja nie zapraszałabym jeżeli zrobił Ci krzywdę, zranił. To jego syn, chyba powinien pamiętać o urodzinach. Sam powinien jakoś z tego wybrnąć - albo przyjść albo zadzwonić i umówić się na spotkanie.