Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakręcona1995

Co z tym chłopakiem?

Polecane posty

Gość Zakręcona1995

Cześć wszystkim. Dzisiejszej nocy poznałam fajnego chłopaka , mieszka z 40km ode mnie ale uczy się w moim mieście. Od razu jak się zobaczyliśmy coś zaiskrzyło , przynajmniej tak mi się wydawało. Spędziliśmy praktycznie ,że całą imprezę. Był naprawdę fajny, łąpał mnie ciągle za ręke, poszlismy się dwa razy przejść poza klub , widać było ,że mu się podobam , dał mi swoją koszule , brał mnie na ręce. Dużo rozmawialiśmy i wydawało się ,że jest okej. Koledzy z którymi przyjechał widzieli mnie , wiec nie podejrzewałam,że miałby coś ukrywać. Po 3 musiał wracać do domu , żegnaliśmy się bardzo dlugo i nie mogliśmy się od siebie "odczepić". Dzisiaj rano napisał do mnie wiadomosc typu ,że prosi aby to co się działo na imprezie zostało miedzy nami. Bylam w szoku, nie sądziłam ,że tak się zachowa. Ale napisałam mu ,że ok jak chce ,a on podziękował i tyle. Wiem ,że może śmieszna jestem ,że miałam nadzieje ,ze może poznam go bliżej ale wydawał sie fajnym chłopakiem , który nie chce konczyć znajomości na jednej imprezie. Ale mylilam sie. Troche poszperałam po necie i dowiedziałam się ,że jest z dziewczyna w zwiazku od 2010r. nie wiem czy nadal z nia jest ale wydaje mi się,że to moze być tym powodem. Spodobał mi się i nie wiem czy odezwać się do niego i spytać się o powód jego chamskiej wiadomosci czy po prostu ogarnąc i się olać? Dziekuję za przeczytanie i za odpowiedź :*

Gość gość
Nie odzywaj się. Nie rób żadnego śledztwa. Zachowaj odrobinę godności!