Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość
pobudzanie punktu G - o ile to on - jest dla mnie nieprzyjemne

Gość gość
są tacy co nie wiedzą co to łechtaczka i sa tacy co wiedzą,ty autorko trafiasz najwidoczniej na takich co nie wiedzą co to takiego i jaką satysfakcje daje pożądne wylizanie łechtaczki

Gość gość
Skąd mam wiedzieć czemu jęczysz....... z bólu czy z rozkoszy

Gość gość
zdarzyło mi się mieć orgazm przez penetrację,ale było to połączone z totalnym odjazdem i na the end mega orgazm,coś cudownego,dlatego pamiętam. x tak,tak,Ty taki zdolny byłeś a teraz idę spać byeee

Gość gość
tak, pisząc 1,5 godziny miałam na myśli całą zabawę :)

Gość gość
A co daje trzymanie reki faceta w pobliżu łechtaczk? W czym to ma pomóc? Te pół minuty,by dojśc do orgazmu, to domyślam się wystarcza ci przy pieszczotach, jakie fundujesz sobie sama. Co daje? sam nacisk, delikatny dotyk w okolicach łechtaczki czy warg sromowych ją pobudza i mi to często wystarczy żeby dojść. Nie solo, z facetem. Wystarczyło, że podczas stosunku dotykał mnie palcem, kilka ruchów i miałam orgazm. śmiać mi się chce jak faceci narzekają że kobiety potrzebują tyle czasu, gry wstępnej itd mi wystarczy mało ale konkretnie :)

Gość ktowska999
Jeśli chcecie osiągnąć większą satysfakcję może wypróbujcie afrodyzjaków? Znacznie zwiększają podniecenie ;) Sama używałam jakiś czas temu Sex Elixir i byłam bardzo zadowolona ze środka. Zwiększa ochotę i sprawia, że orgazm jest o wiele mocniejszy. Sprawdzone przeze mnie kilkukrotnie.

Czy wiecie co to jest łechtaczka i gdzie się znajduję? - łechtaczka ? mnie się z piersiami kojarzy ale chyba na dole gdzieś jest. Jak wkładam penisa do cipki to łechtaczka wtedy działa. _____ Dlaczego jej nie pieścicie w trakcie seksu? - No jak to, przecież robię ruchy. ______ Skąd się bierze Wasze przekonanie, że kobieta miała orgazm po samej penetracji? - Ależ ja żadnego przekonania nie mam. Orgazm kobieta musi mieć, przecież już skończyłem, to jak nie ma, znaczy że się nie wyrobiła :P ps. uwielbiam smeranie po jajkach

Ja, ja, ja wiem!!! Wybierz mnie!!! :D A na serio, to pytanie dziwne, a jeśli ktoś musi je zadać, to chyba partnera szybko zmienić musi... Nie twierdzę, że wszystko wiem i jestem bożkiem (nawet pół- :) ) sexu... I nie zawsze rozpoznam orgazm u kobiety, reakcje są zgoła różne.. Ale jaki problem zapytać, popieścić i pobawić się dalej by go osiągnąć..? Pleeezzz...

Gość GOŚĆX56
ja prawie zawsze zajmuje sie lechtaczka swojej kobiety, czasem podczas oralu sie nia zajmuje az dojdzie i wtedy zaczynamy sie pie**** a czasem zaczynam szybko penetracje i w odpowiedniej pozycji zajmuje sie nia, uwielbiam kiedy w trakcie penatracji ona ma orgazm lechtaczkowy, wtedy jej c**eczka zaciska sie na moim palu, pcham wtedy mocniej i oboje odjeżdżamy