Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

thechiver

Nieśmialość kobiet

Polecane posty

Dziewczyny, Panie, w seksie jest bardzo wiele rzeczy, które mogą sprawiać przyjemność, wiele zabaw, które mogę jeszcze bardziej podkręcić atmosferę. Co prawda, wielu rzeczy jeszcze nie miałem okazji spróbować i wiele przede mną, natomiast chciałbym wiedzieć, przed czym Wy kobiety, macie opory. Co uważacie za niestosowne lub czego nigdy byście nie spróbowały ? Oraz na co jesteście zawsze otwarte ?

Gość gość
ja tam jestem śmiała i nie mówie "nie" dopóki nie spróbuję, poza jakimś sraniem i sikaniem na siebie :o

Gość gość
po co ci te informacje?

Czyli zaczynając od zabaw oralnych, kończąc na analu, ostrym seksie, publicznych przymierzalniach lub pissingu ? Chciałbym się dowiedzieć co dla kobiet jest akceptowalne i co lubią, tutaj na forum, przy pełnej anonimowości łatwiej jest o tym rozmawiać.

Gość gość
ostry seks i w miejscach publicznych- lubię. Pissing i sranie na siebie- nie ma mowy. Za analem nie przepadam.

Gość gość
lubię dominować i być dominowaną, taki ostry, zwierzęcy seks. Klapsy, gryzienie, ciągnięcie za włosy. Trójkąty, ale nie w związku. Jakieś scenki, przebieranki też mnie kręcą. Ogólnie jestem otwarta na propozycje, nawet jak coś mi nie pasuje to chętnie wysłucham i się zastanowię :)

Szkoda, że nie podpisujecie się nickiem, nie wiem czy rozmawiam z kobietą czy facetem, czy z jedną osobą czy z wieloma. Czyli wszystko w granicach normy. Dominować lubię, połączone z klapsami. Lubię ostro wręcz pieprzyć kobietę, doprowadzać ją do mega orgazmu. Kogo najbardziej lubisz odgrywać ? Dlaczego przymierzalnie odpadają ? Seks podczas pikniku też może być. W seksie w miejscach publicznych chodzi o dreszczyk emocji, że ktoś może Ciebie przyłapać.

Klapsy, mocne ściskanie pośladków, mocne ruchy, czasami pieszczenie palcami drugiej dziurki. A taki zestaw ?

Gość Ta Kobieta
Tak wlasnie lubie jak wyminiles. Cala kompilacja :-)