Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zbyt wysoki chłopak

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio kupowałam coś przez internet , zaczęłam rozmawiać na inernecie z chłopakiem od którego coś kupowałam , i nawet dobrze nam się rozmawia , chociaż nie powiem żeby było w tym coś więce niż koleżeńskie rozmowy ,przynajmniej z mojej strony bo chyba z jego nie. Wcześniej nie nawiązywałam kontaktów przez internet , nie lubię czegoś takiego , i wolę rozmowe na żywo niż przez komunikatory itd. On ma 24 lata , ja 19. Chce się spotkać w środę , ale mam z tym kilka problemów.. po 1 jego wzrost- on ma 197 cm... a ja mam 169 Nie chce skreślać nikogo ze względu na jego wzrost , ale nigdy nie pociągali mnie tacy wysocy faceci , nawet miałam słabość do takich ok 180 cm , nie wiem czemu Na pewno rzucalibyśmy się w oczy Druga sprawa to to , że nigdy nie umówiłam się z nikim z internetu , i uważałam to nawet za żałosne , sądziłam że jeżeli ktoś szuka sobie dziewczyny na facebooku , gg czy innym komunikatorze , to nie świadczy zbyt dobrze o nim Po trzecie , mogę być nim rozczarowana a on mną , wiadomo że rozmowa na internecie czasami rozni się od rozmowy w realu , człowiek może okazac się zupełnie inny , tak samo wygląd na zywo a ten ze zdjęć Noi jakos nie wyobrażam sobie takego spotkania jak randka w ciemno , to byłoby dla mnie bardzo stresujące , a i tak nie zamierzam rozwijać tej znajomości w takim kierunku jak on chyba chce

Gość gość
Jak Ci nie pasuje to go zostaw :D jest cała masa kobiet, która by wiele dała za takiego wysokiego faceta, ze świeca ich szukać...u mnie same pierdki 160-165 cm wzrostu

Gość gość
Ja też wolę wyższych , ale takich do 185 , no 190 , a 197 to dość dużo , szczególnie ze ja mam 169 ( i w szpilkach chodzę bardzo rzadko). Nie wiem jak się pozbyć tego uprzedzenia do niego ze względu na ten wysoki wzrost... i nie wiem skąd u mnie się coś takigo wzięło

Gość gość
"po 1 jego wzrost" ja pirdziele... ale masz problem... wzrost przecież z******ty a poza tym jeśli on ma 197 a ty 169 to przecież wcale nie jest to taka wielka różnica, mój kuzyn tyle ma a ja mam163 i nikt z tego powodu sensacji ma ulicy nie robił jak gdzieś łaziliśmy ale jeśli to takie najważniejsze a nie lubisz wysokich to znajdź sobie kurdupla któremu będziesz patrzyła prosto w oczy i spoko:)