Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z opalaniem

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo jasną karnację z natury i ciężko jest mi się odpalić ...a potem opalenizna zachodzi mi szybko... Wie ktoś może dlaczego się mitak dzieje i czy mogę cos z tym zrobić?

Gość gość
z jasna karnacja daj sobie spokój z opalaniem ewentualnie łykaj tabletki z beta karotenem / uzywaj samoopalacza

Gość gość
Nie ni właśnie ruznego rodzaju baldamy obrazujące mi nie służą bo nie wyglądają dobrze i plamy się robia i ubrania się brudzą ...ja sobie nie odpuszczenie słońca bo źle się czuje taka blada

Gość gość
Sory za błędy ale pisze z yel który ma ztypany słownik (autorka)

Gość gość
Zamiast tabletek lepiej codziennie popijac sok marchewkowy. Moj ulubiony vitaminka z bananem

Gość gość
to chodź do solarium, ale moze ktos inny wypowie sie tutaj czy to sensowne jest

Gość gość
Jem dużo surowej marchewki ...wiecie taki nawyk żywieniowych i nic...skora trupio blada ...ale tak trochę już się opalilam bo korzystamy ze słońca kiedy tylko mogę ale efekty nie są tak zadowalające jak powinny być aż to wkuża bo inni tylko na dwórwwyjdą i zaraz opaleni a ja muszę siedzieći siedzieć

Gość gość
solarium na 100% nie jest sensowne, chyba że chcesz nieźle podwyższyć sobie szanse na raka skóry...

Gość gość
Nie nie solarium to nie dla mnie nigdy nie byłam i się nie wybietam:) z dwojga złegolepiej wole słońce:)

Gość gość
Nie lez plackiem tylko cos rob na sloncu ;)

Gość gość
Ale CP mi to da... Przez zajęcie się czymś nie przyspieszenie opalania ... A mi chodzi właśnie o to ... No i wiesz ja akurat uwielbiam się smażyć na słonecznyi mmogła bym nawet cały dzień tek leżeć

Gość gość
Nie od dzis wiadomo, ze w ruchu szybciej sie opalisz. Ja moge lezec i lezec i opale sie lekko a jak gralismy w siate opalilam sie w trymiga. Albo jak pielilam ogrodek :P

Gość gość
Oooo to ciekawe :) w sumie morze cos w tym być.... Tylko w tej dziurze co teraz .ieszkam nie ma co robić na słońcu ... Ale dzięki za podpowiedz odnośnie ruchu przy opalaniu jak będę miała możliwość to skorzystam

Gość gość
Największy problem mam odpaleniem nug z tyłu... Mogę leżeć godzinami a one blade i blade... Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób na opalanie trudnych miejsc?