Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiedziałam że PO wygra..to jest masakra

Polecane posty

Gość gość

j.w bez obrazy ale mógł ktoś inny wygrac chociażby ten PiS. Żeby w tej Polsce coś zmieniac a nie.. ja wyjeżdżam z tego chorego kraju..

Gość falszszszsz
to jest jakas pomylka ! falszowane wyniki nie wierze tylu ludzi bylo przeciwko PO

Gość gość
hehehe krzyzyk na drogę

Gość gość
bo polacy to idioci, 3 rozbiory tego kraju to juz pokazaly; ten tępy naród zasługuje na wszystko co najgorsze, bo sam to sobie wybiera.

Gość gość
hehhe idioto mamy tyle mandatow aby przeciwstawiac sie rzadom zlodzieji

Gość gość
hehe -= po cholere sie pchacie do Unii, ktorej nienawidzicie- dla koryta p*****elce i k***iny

Gość gość
PO wygrało bo Polacy są tacy leniwi, że nawet d**y na wybory nie ruszyli, PO będzie zawsze wygrywało bo zbudowało taką armię urzędasów, a ci zawsze na wybory idą bo się boją o posadki.

Gość gość
PO= dyktatura ! nie chce tego gnoja ktory sprzedaje nasz kraj

Gość gość
Zyjemy w kraju debili i leniow p**********h... jak mozna nie ruszyc dupska na wybory i miec w d***e losy swojego kraju? Co maja ludzie w glowach glosujacych na ziobra czy Palikota? Zalosne

Gość gość
to na kogo powinno się głosowac?

Gość gość
Ja nie jestem wielka amatorka PO, ale nie dziwie sie że ludzie nie chca PISu. Oni sa za bardzo nawiedzeni. jak chrzania o tych wartosciach, Polsce katolickiej, to mnie rzyg bierze. innych pewnie tez. jak mozna ludziom na siłe pomopwac patriotyzm czy chodzenie do kosciółka, zero toleracji maja. Teraz juz nikt myslacy patriota nie jest, a do koscioła chodzi coraz mniej ludzi, głównie stare babcie

Gość gość
ale ludzie PO? Ci złodzieje ? jak mamy życ w tym kraju ? wiedzieliście licznik długu ? jak on rośnie ciągle i ciągle ?

Gość gość
ja glosowalam na Solidarna Polske, ale widac niepotrzebnie, nie zdobyli tych 5%, juz lepiej byloby jednak oddac glos na PiS, moze przescigneliby PO w koncu, dobrze, ze mandatow tyle samo dostaną