Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematy przyszlego milionera

CO MAM ZROBIC Z 20 MILIONAMI EURO

Polecane posty

Gość dylematy przyszlego milionera

niewazne skad ale wiem,gdzie jest zakopane 20mln euro.pewnien gangster dostal dozywocie,wiec po kase nie wroci.czy nie bedzie podejrzane jesli ja bezrobotny nagle kupie dom i auto?czy te pieniadze moga byc znaczone?a moze wykpoac i uciec?ale dokad?

Gość gość
a gdzie niby zakopane?:P

Gość gość
no chyba cię pogieło, ja juz dawno je wykopałam idioto :p trzeba było wcześniej lecieć XD w sumie to już ich połowy nie ma :p bo sobie drugie mieszkanie kupiłam :p

Gość gość
dasz mi 500 tysiecy, miesiac temu skonczylam osiemnastke. to tak na urodziny. :classic_cool:

Gość gość
Ja ci mogę je wyprać i będziesz miał legalne i papierek na tą kase, ale 20% dla mnie

Gość gość
nieee ja wie gdzie wykopalas,i ostrzegam.masz podsluch w telefonie,Bunciu jednak wychodzi na wolnosc i zazada zwrotu kasy:P

Gość dylematy przyszlego milonera
ale w proszku chcesz je prac?

Gość gość
w proszku? widać z debilem rozmawiam... bujaj sie 🖐️

Gość gość
w proszku ale to dobry proszek;)

Gość gość
wiesz jak mafia sycylijska "pierze" kase? znajdują (a kontakty mafia ma wszędzie więc to dla niech nie problem) kogoś, kto wygrał w tamtejszym lotto czyli Superenalotto albo Euromilions, namierzają gościa i jeśli on np wygrał 15milionów euro (a to jest najniższa wygrana "szóstki" w euromilions) to odkupują od tego kolesia ten los, za powiedzmy 18mln euro, koleś jest zadowolony bo będzie miał jeszcze większą kase, dopiero potem sie skapuje, że tą kase ma na lewo i będzie miał niezły problem jak tą kase ukryć żeby skarbówka itp sie do niego nie dobrały... A mafia? mafia idzie legalnie odebrać 15mln i mają je całkowicie legalne ;)

Gość gość
albo dajesz cos komus np.mieszkanie za darmo,ale na papierku niby od ciebie kupil.